בריכה מידע על ספידי כיף דחוף !

• הוסף לסימניות
אשמח מאד על מידע האם ספידי כיף מעניין בחורים בישיבה קטנה (קבוצה גדולה}
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
בטח למה לא? יש בריכה מה יכול להיות יותר טוב מזה לבחורים

• הוסף לסימניות
לא חושבת...
פעם לקחו אותנו לשם היינו קבוצה של כמה מאות בנות בסמינר (כיתה י')
זו היתה בחירה מצחיקה קצת
אבל תכלס בסוף נהנינו
(מדובר על לפני יותר מעשר שנים, אולי השתנה)

• הוסף לסימניות
בטח למה לא? יש בריכה מה יכול להיות יותר טוב מזה לבחורים

לא חושבת...
פעם לקחו אותנו לשם היינו קבוצה של כמה מאות בנות בסמינר (כיתה י')
זו היתה בחירה מצחיקה קצת
אבל תכלס בסוף נהנינו
(מדובר על לפני יותר מעשר שנים, אולי השתנה)
בדיוק לכן אני שואל . שמעתי ממשהו שזה מקום מוזנח ואני לא רוצה שהבחורים ירגישו שדפקו אותם.

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן אני שואל . שמעתי ממשהו שזה מקום מוזנח ואני לא רוצה שהבחורים ירגישו שדפקו אותם.
מוזנח כאסח
בחיידרים העניים לוקחים לשם את כיתוב א" ב" גג
לא לקחת לשם ישיבה!!!!!!! הבחורים ישבו ויעשו לכם פרצופים!

• הוסף לסימניות
ואולי יש למישהו רעיון לבריכה גדולה באזור ביתר או בית שמש שניתן להשכרה עדיף עם מגלשה וכדומה .
זה ממש דחוף לי וזכות למוד התורה תעמו למסייעים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו הלכנו הישיבה קטנה שלנו לפני איזה ארבע שנים השכרנו את כול המתחם לבד וכולם נהנו מאוד לספידי כייף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה