דרוש מידע מידע על פרופסור גפרי קשוק לפיסורה דחוף

• הוסף לסימניות
הקפצה שוב
דחוף
מי המליץ לך עליו?
ממליצה מאד להתייעץ עם הרב בני פישר ממגן לחולה למי לפנות במצב הזה
תאמיני לי שניסיתי הכל ושילמתי אלפי שקלים על טיפולים ומשחות
לצערי עוד לא הגעתי להחלמה

כרגע הומלץ לי ע"י הרב בני פישר ללכת ליעוץ בשרפ שערי צדק לאחד משני הרופאים הבאים:
דר יוסף ליסי
דר דן ליבובסקי
ולהימנע ככל האפשר מלעשות ניתוח.
אני בשלב זה ממתינה לתור
בעז"ה אם יהיה תוצאות טובות אעדכן

• הוסף לסימניות
אני פניתי ליעוץ מקצועי של עזר מציון,
הם הפנו אותי לפרופסור חגית טולצ'ינסקי או פרופסור רם אדוארד,
(קופ"ח כללית)
הלכתי לפרופסור טולצ'ינסקי ויש בהחלט שיפור ממליצה עליה בחום!!!
גם לי היא אמרה שלא מומלץ בכלל ניתוח לנשים, גברים זה משהו אחר,
היא יותר הנחתה אותי מה לעשות כדי להקל ואיך להשתמש במשחה,
טענה שזה סיפור של 6 שבועות עד שעובר,
אומנם עבר יותר זמן, ולא עבר עדיין אבל יש בהחלט שיפור!!!

• הוסף לסימניות
אני פניתי ליעוץ מקצועי של עזר מציון,
הם הפנו אותי לפרופסור חגית טולצ'ינסקי או פרופסור רם אדוארד,
(קופ"ח כללית)
הלכתי לפרופסור טולצ'ינסקי ויש בהחלט שיפור ממליצה עליה בחום!!!
גם לי היא אמרה שלא מומלץ בכלל ניתוח לנשים, גברים זה משהו אחר,
היא יותר הנחתה אותי מה לעשות כדי להקל ואיך להשתמש במשחה,
טענה שזה סיפור של 6 שבועות עד שעובר,
אומנם עבר יותר זמן, ולא עבר עדיין אבל יש בהחלט שיפור!!!
איזה משחה הביאה לך? אנטרילון? יש לך טיפים בשבילי?

• הוסף לסימניות
איזה משחה הביאה לך? אנטרילון? יש לך טיפים בשבילי?
כן אנטרולין,
הכללים הם יחסית פשוטים,
להקפיד מאוד שלא תהיה עצירות, שלא יהיו שלשולים (כן גם הם מחמירים את המצב)
לשים משחה 4 פעמים ביום בכמות נדיבה,
ולהתפנות פעם אחת ביום צואה רכה אך לא שלשול
יש לי עוד טיפים כדי שלא תהיה עצירות, זה קצת ארוך, אם את רוצה אני אכתוב לך בהמשך

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים
אני הופנתי אליו ע"י אנשים שעשו אצלו והמליצו עליו, הוא עושה בוטוקוס והרחבה ובכך מונע מניתוח וגומר עם זה [אמנם זה יקר ועולה כ4000 ש,"ח], ויש הרבה שכותבים שהוא הציל להם את החיים, אך מצד שני יש שיש להם טענות עליו, ודברתי עם המשרד של הרב פישר והם אמרו שאין המלצה מהרב פירר ללכת אליו [הם נזהרו לא לומר שהוא ממליץ לא ללכת אליו], שמעתי שיש כאלו שאמרו שהלכו אליו אך זה חזר, אני לא יודע מה לעשות.
היתי אצל רם אדוארד והוא נתן לי משחה טבעית בשם פרוקטופיז שעשו עליה מחקר קליני בתל השומר עם תשעים אחוזי הצלחה, בנתים אני לוקח את זה יחד עם נפדיפין [פעם אחת ביום- המלצה של פרו' ולפיש],יש לי ברוך ה' קצת שיפור, אך עדין יש כאבים
אשמח אם למישהו יש עליו מידע יותר ברור מנסיון וכו' [או מי שיש לו המלצה חדשה על פיסורה שיכולה לעזור באמת]

• הוסף לסימניות
כן אנטרולין,
הכללים הם יחסית פשוטים,
להקפיד מאוד שלא תהיה עצירות, שלא יהיו שלשולים (כן גם הם מחמירים את המצב)
לשים משחה 4 פעמים ביום בכמות נדיבה,
ולהתפנות פעם אחת ביום צואה רכה אך לא שלשול
יש לי עוד טיפים כדי שלא תהיה עצירות, זה קצת ארוך, אם את רוצה אני אכתוב לך בהמשך
תודה רבה
לצערי למודת נסיון מזה שנים והרבה שרופאים שהלכתי
המצב כ"כ החמיר שאני מחפשת אולי יש דברים שלא ידעתי
טיפים ליציאות ותזונה ב"ה אני יודעת
האנטרולין זה הדבר היחיד שעזר לי בעבר אבל עכשיו גם זה לא עוזר

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים
אני הופנתי אליו ע"י אנשים שעשו אצלו והמליצו עליו, הוא עושה בוטוקוס והרחבה ובכך מונע מניתוח וגומר עם זה [אמנם זה יקר ועולה כ4000 ש,"ח], ויש הרבה שכותבים שהוא הציל להם את החיים, אך מצד שני יש שיש להם טענות עליו, ודברתי עם המשרד של הרב פישר והם אמרו שאין המלצה מהרב פירר ללכת אליו [הם נזהרו לא לומר שהוא ממליץ לא ללכת אליו], שמעתי שיש כאלו שאמרו שהלכו אליו אך זה חזר, אני לא יודע מה לעשות.
היתי אצל רם אדוארד והוא נתן לי משחה טבעית בשם פרוקטופיז שעשו עליה מחקר קליני בתל השומר עם תשעים אחוזי הצלחה, בנתים אני לוקח את זה יחד עם נפדיפין [פעם אחת ביום- המלצה של פרו' ולפיש],יש לי ברוך ה' קצת שיפור, אך עדין יש כאבים
אשמח אם למישהו יש עליו מידע יותר ברור מנסיון וכו' [או מי שיש לו המלצה חדשה על פיסורה שיכולה לעזור באמת]
ממליצה לך לשים ניפדיפין כמה פעמים ביום כי זה בעצם מה שעוזר.
ד"א השגת ניפדיפין טהור או שזה אנטרולין?
אני סומכת על הרב פישר, היה שליח טב כבר כמה פעמים, אז הולכת לפי מה שהוא מנחה אותי.
מאחלת לך רפואה שלמה והחלמה מהירה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה