Make מידע על פתיחת מייל

• הוסף לסימניות
האם קיים מודול שיכול לעדכן אותי האם מייל שנשלח דרך מייק, נפתח על ידי הלקוח?

• הוסף לסימניות
האם קיים מודול שיכול לעדכן אותי האם מייל שנשלח דרך מייק, נפתח על ידי הלקוח?
ניתן להטמיע כתובת ווהבוק כתמונה ב- html בגוף המייל, עם פרמטר של אימייל.
ואז בכל פתיחה של האימייל התמונה מנסה להטען ויישלח ווהבוק.

רק שזה לוקח המון אופרציות במייק.

• הוסף לסימניות
ניתן להטמיע כתובת ווהבוק כתמונה ב- html בגוף המייל, עם פרמטר של אימייל.
ואז בכל פתיחה של האימייל התמונה מנסה להטען ויישלח ווהבוק.

רק שזה לוקח המון אופרציות במייק.
למה המון אופרציות? אם אני לדוגמא שולחת מייל ל-3 אנשים ושלושתם פתחו, בסך הכול שרפתי 3 אופרציות כשהם פתחו, לא?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ובמקרה שפותחים שוב עוד 3 ...
חבל שאין אפשרות ליצור מסנן בוובהוק עצמו, (כמובן שמשרשרים את מייל הפותח בוובהוק..)
שאם כבר פתח פעם אחת, לא ישלח וובהוק על כל פתיחה...
באמת אין דרך..?

• הוסף לסימניות
יש לי דרך קצת.עקומה
יש שירות שנקרא מיילטרק.שמחזיר הודעה אחרי שקראו את המייל שלך. הוא עובד חלקי. אפשר לעשות מיילהוק על התגובות שלו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה