- הוסף לסימניות
דיבור מהיר ובולע חלקי מילים, משהו כזה. אין לי הגדרה מקצועית.באיזה תחום?
דיבור מהיר ובולע חלקי מילים, משהו כזה. אין לי הגדרה מקצועית.באיזה תחום?
אולי הכוונה לדיבור חטוף.דיבור מהיר ובולע חלקי מילים, משהו כזה. אין לי הגדרה מקצועית.
תודה!אולי הכוונה לדיבור חטוף.
השמות שמצאתי, תבדקו מולם את השעות:
זאב שיינר, 0549935696
שני זלמן מיוסט, 0524783052 (לא בטוחה שמטפל בתחום זה)
באיזה קופה הוא? יש קופות שמעסיקות קלינאים.
רוב האמהות עובדות עד 4.אלו לא שעות שמתאימות לי אני עובדת עד 4
נראה לי שאני יודעת על מי מדובר.מישהי אחרת, מחוץ לעיר, שנקראת מומחית.... היא אמנם קידמה את הילדה, אבל עבדה עם כח מול ההתנגדות.... ממש על גבול ההתעללות!
אז מצטערת, לא שמעתי על קלינאים בלאומית.תודה!
אנחנו בלאומית.
יש לך גם בביתר?
מכיון שכתבת שמתחילה טיפול אורתודנטי, העתקתי לך שמות של קלינאיות שמטפלות גם בדחיקת לשון. אם לא תשיגי מישהי יש עוד כמה.@reish
מכירה קלינאית תקשורת לנערה בת 15 עם קושי היגוי בש'. טופלה בעבר אך לא תרגלה וגם לא היתה לה מוטיבציה, כעת מעוניינת (מקווה). בנוסף מתחילה טיפול אורטודנטי.
בבני ברק, פרטי.
מודה מאד
1. בד"כ מדובר בתהליך טיפולי ולא "כמה מפגשים" (כמובן תלוי מהי תוצאת האבחון) כך שאם את פונה באופן פרטי תקחי את זה בחשבון.ידוע לכם מה הפורצדורה להפניה לקלינאית תקשורת מטעם הקופה? (מכבי)
הבן שלי בן שנתיים וחצי עם אוצ"מ מילים דל מאוד
למי אני פונה?
והאם כדאי לי לשלם פרטי כמה מפגשים?
גם אני הייתי בגבעת שמואל-יצאתי בטראומהנראה לי שאני יודעת על מי מדובר.
מאד חשוב להתאים שיטת טיפול לסגנון הבעיה של הילד.
איחור שפתי שמשלב רקע רגשי מוכרח קלינאית נינוחה ומכילה.
אנטיתזה של זו מגבעת שמואל, למשל.
מבקשת מהקופה אבחון של קלינאית. במידת הצורך היא תמליץ על טיפול ומשם ממשיכים לחכות לתור בקופה או פונים לפרטי ( לפי לחץ/ זמן המתנה)ידוע לכם מה הפורצדורה להפניה לקלינאית תקשורת מטעם הקופה? (מכבי)
הבן שלי בן שנתיים וחצי עם אוצ"מ מילים דל מאוד
למי אני פונה?
והאם כדאי לי לשלם פרטי כמה מפגשים?
הבת שלי אמורה לטפל בדחיקת לשון ועדיין לא התחילה טיפול אורטודנטי כי האורטודנט טען שאין מה להתחיל אם היא לא מטפלת בזה קודם, בקופה הציעו לי את גילי לפה , האם גם שאר הקלינאיות ברשימה שהבאת יכולות לעזור לה? יש לך מושג למה לא הציעו לי אותן? אגב, היא כבר בת 18, אולי זו הסיבה?מכיון שכתבת שמתחילה טיפול אורתודנטי, העתקתי לך שמות של קלינאיות שמטפלות גם בדחיקת לשון. אם לא תשיגי מישהי יש עוד כמה.
ללי בידרמן 0527685668
גילי לפה 0533189637
דינה ברבר 0527119158
הדר שינקר 0504165444
יפי אדלר 0548419258
ליאת סלמון 0527163434
אולי גילי לפה עובדת בהסדר עם הקופה ולכן הציעו דוקא אותה.הבת שלי אמורה לטפל בדחיקת לשון ועדיין לא התחילה טיפול אורטודנטי כי האורטודנט טען שאין מה להתחיל אם היא לא מטפלת בזה קודם, בקופה הציעו לי את גילי לפה , האם גם שאר הקלינאיות ברשימה שהבאת יכולות לעזור לה? יש לך מושג למה לא הציעו לי אותן? אגב, היא כבר בת 18, אולי זו הסיבה?
למה לעבור?אני עם הבת שלי בת 5 מסיימת סדרת טיפולים (12 טיפולים)
אשרו לנו סדרה נוספת
האם להמשיך אצל אותה אחת או כדאי לעבור קלינאית?
את נהנית ממנה? הילדה מתקדמת?אני עם הבת שלי בת 5 מסיימת סדרת טיפולים (12 טיפולים)
אשרו לנו סדרה נוספת
תהליך יצירת קשר בין המטפלת המקצועית לבין הילד, בשביל להגיע לטיפול אפקטיבי, הוא דבר שלוקח זמן.אני עם הבת שלי בת 5 מסיימת סדרת טיפולים (12 טיפולים)
אשרו לנו סדרה נוספת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים