מידע על רדארים

• הוסף לסימניות
אני מחפש מידע על רדארים שמתריאים מפני מכמונות מהירות בארץ.
אם יש לכם מושג על דגם מסוים אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
כמדומני שיש אתר בנושא רק שאני לא זוכר בדיוק וגם איני יודע אם הוא מעודכן.
מה שבטוח זה שהמשטרה כבר אימצה זאת כשיטה, היא מפיצה את המידע בתוספת נופח שיקרי קרי מכמונות שנראות אמיתיות ובאמת אינם כאלו.
ב. התפרסם לאחרונה תקנה מינהלית שנהיגה מעל 40 קמש מהמותר תזכה אותך בשלילה ל5 שנים ללא יכולת עירעור כך שכדאי לחשוב פעמיים
ג. חוץ מהמכמונות יש את הדבורה ואותה לא רואים [נכון שהיא מועטת] אבל היא אכזרית כי אתה לא מבין איך פתאום נופלים עליך.
ד. אל תאמין לעצמך שנהיגה כזאת אינה מסכנת אותך או אחרים.

• הוסף לסימניות
א. הוא שאל על רדאר, לא על מיפוי.
ב. כשיש לך רדאר טוב - זה לא רלוונטי.
ג. כנ"ל.
ד. אל תאמין לעצמך ששימוש ברדאר הינו מסוכן. המשטרה בעצמה ממליצה (או לפחות מעלימה עין) על שימוש בו. ואכמ"ל.

זהירות משימוש במשבשי לייזר - זה לא חוקי.

• הוסף לסימניות
פעם התעסקתי בזה רציני אך אני מזהיר אותך ששום דבר שבעולם לא שווה שלילית רישיון, והם עושים את זה כלאחר יד אפילו שאין לך עבירת מהירות קודמת כלל.
תהנה :)
http://www.valentine1.co.il/

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
אני מתעניין בתחום הזה מאחר והולכים להיכנס לכבישים מספר מטורף של מצלמות תנועה, ואם כבר משקיעים בגלאי - אז למה לא באחד שגם מתריע מלייזר ודבורה..
השימוש ברדאר חוקי לחלוטין בארץ
משבש רדאר זה כבר משהוא אחר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה