- הוסף לסימניות
הוא חינמי?היי,
אני מכירה מישהו שמייעץ באופן אוביקטיבי לפני רכישת רכב .
קוראים לו שלמה מהרכב הבא (לא מוכר רק מייעץ).
בהצלחה במה שתבחרו.
הוא חינמי?היי,
בהצלחה במה שתבחרו.
רלוונטי עדין?אני מוכר טויוטה יאריס היברידית 2019 - הכי אמין וחסכוני שיש.
50,000 ק"מ. 80,000 ש"ח
אשמח לדעת מה יצא לך..
אני מחפשת רכב שני ,לכן לא משנה לי הגודל אבל מעדיפה מיני.
חשוב לי שלא יהיה רכב נמוך-טויוטה (היה לי פריאוס נוסעת על הכביש....) אמינה וחסכונית.
ירדתי מהםיקנטו כי טענו לי שהיא לא חסכונית...ניסאן לא אמינה.....
יש למשהו רעיון לרכב , אמין , חסכוני, נח לנסיעות בין עירוניות בעיקר....
ואני חייבת תשובה דחופהההההה
לנו יש סוזוקי אלטו חסכונית בטירוף,
אבל תלוי מה השימוש שלכם ברכב.
גם אני
מאוד מרוצה
לנו יש אותה אצלינו יותר משנה - והיא מ2012...אני מחזיק אותה כמה חודשים ב"ה מצויין
יש לך טלפון שלו והוא ממש אוביקטבי?היי,
בהצלחה במה שתבחרו.
למה דווקא קטן? הוא לא בהכרח יותר חסכוני אבל בד"כ פחות נוח.מה עדיף?
קיה פיקאנטו
ניסאן מיקרה
יונדאי I10
או משהו אחר?
הפרמטרים- קטן וחסכוני, אוטמטי. אבל שיהיה יציב ובלי תיקונים ומוסך...
ממליץ על מיצובישי ספייס סטאר.הפרמטרים- קטן וחסכוני, אוטמטי. אבל שיהיה יציב ובלי תיקונים ומוסך...
הכי טוב מכולם.ניסאן מיקרה
כנראה הוא ממש מבוקש אין בכלל ביד 2הכי טוב מכולם.
אבל הפיקאנטו יותר חסכוני בדלק.
זה סטיגמה שהגדול יותר יקר ולכן יש ביקוש יותר לקטנים לדעתי עדיף לא להתמקד דווקא ברכב קטן נאום השבוי ברכב הקטן שקשה להיפרד למרות כל החסרונות.כי אין לי צורך ביותר. ויותר גדול בדרכ יותר יקר. לא?
רוצה למכור?זה סטיגמה שהגדול יותר יקר ולכן יש ביקוש יותר לקטנים לדעתי עדיף לא להתמקד דווקא ברכב קטן נאום השבוי ברכב הקטן שקשה להיפרד למרות כל החסרונות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים