דרוש מידע מידע על שטריימל

• הוסף לסימניות
קניתי שטריימל לפני שנתיים בסכום של 13000 ש"ח (מחיר יפה לא?)
ואחרי חצי שנה כבר היה נראה כמו שטריימל של קבצן...
רציתי לברר האם יש עוד מישהו או שיודע על מישהו אחר שנדפק עם שטריימל
משהו באמת שלא רואים וקיבל שטריימל חדש?
כי לא עוזר שיפוץ או גיהוץ כל פעם אחרי חודש חודשיים זה חוזר בחזרה...

• הוסף לסימניות
אני מכיר משהו שקיבל שטריימל חדש עם כזה סיפור
רק אחרי שהוא ישב להם על הראש ולא הרפה

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה לומר אצל מי כי זה מישהו מוכר מאד ,
היה בתוך הקופסא ולגבי השמש לא משהו מעבר לכל אחד אחר, הרי לא רוצים שנלך עם מטריות בשבת לא?

• הוסף לסימניות
אני מכיר משהו שקיבל שטריימל חדש עם כזה סיפור
רק אחרי שהוא ישב להם על הראש ולא הרפה
אתה יכול להגיד לי מי?
כי היום פשוט התווכחתי איתו שהוא צריך לקחת אחריות והוא שאל מה אני רוצה שהוא יעשה וכמובן אמרתי לו שטריימל חדש, אז הוא ביקש שאבדוק אם יש כזה דבר אצל אחרים.

• הוסף לסימניות
אין לי שום קשר לשום יצרן שטריימל
פעם גרתי רחוק מבית כנסת שהתפללתי והשטריימל נשרף מהשמש
היום אני מתפלל בבית כנסת סמוך לבית
והשטריימל החדש שקניתי אפילו שעברו הרבה שנים הוא ממש חדש
ולגבי הקופסה תבדוק איך נראה שטריימל אחרי חול המועד

• הוסף לסימניות
קניתי שטריימל לפני שנתיים בסכום של 13000 ש"ח (מחיר יפה לא?)
ואחרי חצי שנה כבר היה נראה כמו שטריימל של קבצן...
רציתי לברר האם יש עוד מישהו או שיודע על מישהו אחר שנדפק עם שטריימל
משהו באמת שלא רואים וקיבל שטריימל חדש?
כי לא עוזר שיפוץ או גיהוץ כל פעם אחרי חודש חודשיים זה חוזר בחזרה...
אחד הבעיות של שטריימלים שאם לא בונים אותם טוב, לא באמת יעזור לשפץ אותם!
אני יש לי שטריימל כ3.5 שנים, והוא יחסית נראה חדש לעומת שכבת הגיל שלי ביררתי טוב לפני שקניתי,
מה שהיה חשוב לי שזה יהיה שטריימלמאכער שבונה שטריימלך איכותיים וברוך ה' מרוצה עד הגג

• הוסף לסימניות
אחד הבעיות של שטריימלים שאם לא בונים אותם טוב, לא באמת יעזור לשפץ אותם!
אני יש לי שטריימל כ3.5 שנים, והוא יחסית נראה חדש לעומת שכבת הגיל שלי ביררתי טוב לפני שקניתי,
מה שהיה חשוב לי שזה יהיה שטריימלמאכער שבונה שטריימלך איכותיים וברוך ה' מרוצה עד הגג
אצל מי קנית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה