דרוש מידע מידע על תכנת קנוה (CANVA)

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך משתמשים בתכנת קנוה (CANVA) לעיצוב אלבום תמונות דיגיטלי,
זאת אומרת איך אני סוגרת ומורידה את מה שעיצבתי לזמין להדפסה ואיך אני יודעת מבחינת גדלים?
תודה רבהה ממש יעזור!!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך משתמשים בתכנת קנוה (CANVA) לעיצוב אלבום תמונות דיגיטלי,
זאת אומרת איך אני סוגרת ומורידה את מה שעיצבתי לזמין להדפסה ואיך אני יודעת מבחינת גדלים?
תודה רבהה ממש יעזור!!
אם עוד לא התחלת, הייתי ממליצה לך לעשות את זה בWOW, הכי נוח, פשוט, זמין, קליט, ומגיע לך לבית...

זה האתר
בגדול הכל ברור שם, אין בזה בעיות.
נותנים לך לבחור עיצוב קיים או לעצב לבד, נותנים לך אפשרות של סידור אוטומטי של תמונות (אם יש לך הרבה..) או לבד. בקיצור- נוח

• הוסף לסימניות
אם עוד לא התחלת, הייתי ממליצה לך לעשות את זה בWOW, הכי נוח, פשוט, זמין, קליט, ומגיע לך לבית...

זה האתר
בגדול הכל ברור שם, אין בזה בעיות.
נותנים לך לבחור עיצוב קיים או לעצב לבד, נותנים לך אפשרות של סידור אוטומטי של תמונות (אם יש לך הרבה..) או לבד. בקיצור- נוח
תודה רבה
יש לך מושג איך אפשר להביא לשם פונטים יותר יפים? ויותר מגוון?
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
יש לך מושג איך אפשר להביא לשם פונטים יותר יפים? ויותר מגוון?
תודה.
אפשר להשתמש בפונטים מובחרים באילוס וכדומה. ואז לייבא את זה לפרויקט בתור תמונה.
כך אני עשיתי כשרציתי משו אחר.
סתם כך אי אפשר לשים שם פונטים אחרים, עד כמה שידוע לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה