אני מצרף תמונה, אני מתכוון להוריד רק הקבצים שמסומנים.מה זה אומר להוריד שיחות מרובות?
למחוק כמה שיחות יחד?
להוריד כמה קבצים יחד (בלחיצה אחת)?
לא נראה לי שקיים פתרון אחר... יש לי כמה חברים שכל תוסף מעניין הם מעלים לקבוצה ודנים עליו... נראה לפעמים שזה העיסוק שלהם כל היום... הם לא הכירו דבר כזה...אפשר לכתוב סקריפט בדרייב עם גוגל סקריפט.
קרעת אותי....ואז לי יהיה סוף סוף מה לחדש להם בנושא...![]()
עשיתי את זה והוא באמת מראה חץ של הורדה אבל לא מצאתי את זה בהורדות ולא במסמכים?ממליצה לבדוק פה. לדעתי היה קיים בעבר, לא בטוח שעדיין https://www.cloudhq.net/g_suite?utm...il_templates&utm_medium=logo&utm_source=email
פתרון אחר הוא באוטומציה מייק/זאפייר
בסוף מצאתי, צריך עוד קצת לעבוד על זה אבל נראה יפה. [צריך ללחוץ בדיוק על המרה ולא על מה שנמצא מאחורי זה].עשיתי את זה והוא באמת מראה חץ של הורדה אבל לא מצאתי את זה בהורדות ולא במסמכים?
בסוף מצאתי, צריך עוד קצת לעבוד על זה אבל נראה יפה. [צריך ללחוץ בדיוק על המרה ולא על מה שנמצא מאחורי זה].
תוכלו להסביר במילים פשוטות איך בדיוק להתקין ולהשתשמש?בסוף מצאתי, צריך עוד קצת לעבוד על זה אבל נראה יפה. [צריך ללחוץ בדיוק על המרה ולא על מה שנמצא מאחורי זה].
.הפתרון הוא זה:
לא נראה לי שקיים פתרון אחר... יש לי כמה חברים שכל תוסף מעניין הם מעלים לקבוצה ודנים עליו... נראה לפעמים שזה העיסוק שלהם כל היום... הם לא הכירו דבר כזה...
לפעמים אשכול קם לתחיה אחרי כמה שנים... אולי זה יקרה מתי שהוא גם לאשכול הזה ואז לי יהיה סוף סוף מה לחדש להם בנושא...![]()
זה לא אמור להיות מסובך.חפשתי הרבה ועדיין לא הצלחתי למצוא תוסף או משהו אחר שמוריד שיחות מרובות מהמייל.
מישהו יודע? אני לא מבין הרבה בMAP.
תודה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים