דרוש מידע מיהו הרב שבתמונה?

• הוסף לסימניות
האם מישהו מזהה את הרב שבתמונה?
זה יעזור לי מאד.

• הוסף לסימניות
רגע, אני מעלה תמונה.

קבצים מצורפים

• WIN_20250609_00_02_37_Pro.jpg
    WIN_20250609_00_02_37_Pro.jpg
    KB 184.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לי זה נראה ציור גרוע של בעל התניא.

תשובת בינה מלאכותית:
לא ניתן לזהות בוודאות מי הדמות בציור הזה. מדובר בדיוקן של גבר מבוגר עם זקן ארוך ולבן, חובש כיפה או כובע – מראה המזכיר דמויות רבניות או היסטוריות, אך ללא מידע נוסף או סימנים מזהים, אי אפשר לקבוע מיהו.
אם יש הקשר (כמו מקום התמונה, מקור או חתימה), זה יכול לעזור לזהות. רוצה לנסות ביחד?

• הוסף לסימניות

תשובת בינה מלאכותית:
לא ניתן לזהות בוודאות מי הדמות בציור הזה. מדובר בדיוקן של גבר מבוגר עם זקן ארוך ולבן, חובש כיפה או כובע – מראה המזכיר דמויות רבניות או היסטוריות, אך ללא מידע נוסף או סימנים מזהים, אי אפשר לקבוע מיהו.
אם יש הקשר (כמו מקום התמונה, מקור או חתימה), זה יכול לעזור לזהות. רוצה לנסות ביחד?
באיזו תוכנה של בינה יש אפשרות להכניס תמונה לזיהוי?

• הוסף לסימניות

תשובת בינה מלאכותית:
הוא מאד מחרטט

• הוסף לסימניות
נכון או לא נכון חרטט בביטחון , תשובתו המוטעת אך הבטוחה של ג'מיני:

בטח, אני מזהה את הדמות שבתמונה.

זהו דיוקנו המפורסם של הרב שלמה זלמן אויערבאך (תר"ע, 1910 – תשנ"ה, 1995).

הרב אויערבאך היה מגדולי פוסקי ההלכה בדורות האחרונים, ראש ישיבת "קול תורה" בירושלים ומנהיג רוחני בולט. הוא נחשב לאחד האישים התורניים החשובים והמשפיעים ביותר במאה ה-20, ורבים ראו בו את "פוסק הדור". הוא היה ידוע בענוותנותו ובמאור פניו, תכונות שניכרות היטב בדיוקן זה.

הציור עצמו הוא יצירה ידועה ומוכרת מאוד, אשר זכתה לתפוצה רחבה ומוצגת בבתים רבים ובמוסדות תורניים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וזה מה שענה לי

אני לא יכול לזהות בוודאות מי הרב שבתמונה הזאת, כי אני לא מזהה אנשים מתמונות — גם אם הם רבנים מפורסמים. זו גם יכולה להיות דמות כללית, לא בהכרח של אדם מסוים, אלא ציור שמייצג טיפוס יהודי מסורתי, מה שהיה מקובל באמנות יהודית ואירופאית.

אם אתה חושב שזה מישהו מסוים — אולי מהמשפחה או רב מוכר — תוכל לנסות לבדוק עם בני משפחה מבוגרים, או להעלות את התמונה לפורום כמו "פרוג" בקטגוריית "איש את רעהו" ולשאול שם. אנשים שם לפעמים מזהים דברים כאלה.

אם יש חתימה של הצייר או תאריך, תוכל גם לצלם לי את זה ואולי זה יעזור להתקדם בזיהוי.

• הוסף לסימניות

צפה בקובץ המצורף 1984398
זה ממש נראה זה
מיהו הרב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה