דרוש מידע מיהו רופא ילדים מספר 1 במאוחדת בני ברק?

• הוסף לסימניות
חייבת לדעת מי הכי מומחה בבני ברק
תודה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מן הסתם הדעות תהיינה חלוקות
אחד חושב שההוא ואחד שההוא וכו'..

מה גם שיש פרמטרים שונים
מקצועיות, הקשבה, נחמדות, יכולת אבחון ועוד
ייתכן שאחד מצטיין באחד מהדברים או בכמה אבל בשאר ממש לא.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מן הסתם הדעות תהיינה חלוקות
אחד חושב שההיא ואחד שההוא וכו'..

מה גם שיש פרמטרים שונים
מקצועיות, הקשבה, נחמדות, יכולת אבחון ועוד
ייתכן שאחד מצטיין באחד מהדברים או בכמה אבל בשאר ממש לא.
לכן הבאנו את טוביה אליאל שמכל בחינה הוא הכי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אמא שלי סוברת שמבחינה מקצועית צביון יותר מאליאל, אבל זה מתקזז ביחס ובאנטישמיות...

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד גם על ז'קי הרצליך. מקצועי, ענייני, מסביר ועונה באדיבות לכל שאלה.

• הוסף לסימניות
אמא שלי סוברת שמבחינה מקצועית צביון יותר מאליאל, אבל זה מתקזז ביחס ובאנטישמיות...
ד"ר צביון הוא מנהל מחלקת ילדים בשיבא(נראה לי)
כלומר נראה לי שבשיבא. זה שהוא מנהל מחלקה אני יודעת

אבל אין על טוביה
רופא כזה אנושי אין בכל הארץ
"גברת טיים ליין מה שלום אמא? ואחיך משה? עבר לו כבר הכאבים?

• הוסף לסימניות
אנחנו לא ממאוחדת.
ובכל אופן היינו אצל טוביה אליאל בגלל בעיה בעור לאחד הילדים.
הוא רשם לנו משחה שילוב של כמה משחות ביחד. שהעלימה את הבעיה.
כשרצינו לשלם לו. הבן אדם צחק עלינו.
איפה יש עוד כאלו רופאים?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה