התייעצות מיואשים ואובדי עצות, הנסיעות הפכו לסיוט!!!!!

• הוסף לסימניות
לאחרונה כל נסיעה (ברכב) הפכה לסיוט. כמה דקות אחרי שיוצאים, הבן שלי בן שנה מתחיל להשמיע את קולו ברטינות שהופכות מהר מאוד לבכי ואפילו היסטרי, הדבר היחיד שמרגיע אותו - שמוציאים אותו מהכיסא, דבר שכמובן לא בא בחשבון (וגם הוא לעוזר לזמן קצר מאוד). ניסינו הכל מאוכל בכמויות, לעייף לפני הנסיעה כדי שיישן, משחקים, ספרים ושום דבר לא עוזר ליותר מדקה שתיים. רק אציין שאנחנו גרים רחוק מההורים כך שנסיעות כאלו מתרחשות ממוצע של פעמיים בחודש לפחות!!!!
אנא הבו עצה והצילו הורים נואשים...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה קורה רק בנסיעות? איך הוא ביומיום, רגוע? עצבני? על הידיים? על הריצפה? בלול? מה מעסיק אותו כל היום?

דבר נוסף, תנסו אולי להשקיע בכסא בטיחות יותר נוח - עם עדיפות לכאלו שאפשר להחליף מצבים שכיבה-ישיבה

• הוסף לסימניות
זה קורה רק בנסיעות? איך הוא ביומיום, רגוע? עצבני? על הידיים? על הריצפה? בלול? מה מעסיק אותו כל היום?

דבר נוסף, תנסו אולי להשקיע בכסא בטיחות יותר נוח - עם עדיפות לכאלו שאפשר להחליף מצבים שכיבה-ישיבה
ביומיום הוא בסה"כ יחסית רגוע, לרוב מעסיק את עצמו ע"י חברה ומשחקים, כסא, יש לו את אחד הנוחים והאיכותיים שקיימים בשוק עם כל המצבים והכוונונים

• הוסף לסימניות
ביומיום הוא בסה"כ יחסית רגוע, לרוב מעסיק את עצמו ע"י חברה ומשחקים, כסא, יש לו את אחד הנוחים והאיכותיים שקיימים בשוק עם כל המצבים והכוונונים
מעניין.
רגע לפני שמציעים לקחת אותו לטיפול ריגשי ;), תנסה לקחת בהשאלה כסא אחר ולראות אם הוא מגיב לזה אחרת.
כמו"כ אפשר לבדוק אולי מעצבן אותו הזוית (אם באמת הוא נגד כיוון התנועה?) או יש עליו מזגן/חם לו שם מדי,
ואולי, כן יש כאלה שזה הגיל וצריך לחכות שהוא יגדל עוד קצת........

• הוסף לסימניות
אולי יש לו בחילה?
זה לא נראה, כי ברגע שיש לו תעסוקה הוא רגוע. אני יודעת איך נראים ילדים עם בחילות והוא לא נראה ככה, יש לו תאבון מצוין, הוא זז בלי הפסקה, צוחק כשמצחיקים אותו ובינתיים תודה לה' הוא לא הקיא אף פעם

• הוסף לסימניות
אצלי הילדים רגישים לנסיעות, ועצבנים, התחלתי לתת להם טיפות פנסטיל שעה לפני הנסיעה (טיפה לקילו) וגיליתי שאפשר גם להנות מהנסיעה
אולי זה מרגיע אותם בגלל שפניסטיל פשוט מרדים?....
ודרך אגב, הכיסא שלו חדש מהשבועיים האחרונים והוא דווקא מבסוט ממנו אבל לזמן קצר עד שהוא משתעמם
(חשבנו שאם נחליף לו כיסא תבוא הגאולה, אבל התבדינו )

• הוסף לסימניות
זה לא נראה, כי ברגע שיש לו תעסוקה הוא רגוע. אני יודעת איך נראים ילדים עם בחילות והוא לא נראה ככה, יש לו תאבון מצוין, הוא זז בלי הפסקה, צוחק כשמצחיקים אותו ובינתיים תודה לה' הוא לא הקיא אף פעם
זה עדיין לא אומר שאין בחילה
אם הוא הפוך מכיוון התנועה תנסו לשנות ולראות מה קורה

• הוסף לסימניות
הוא לא הפוך, רואה את החלון, בזווית שהוא יכול לראות אותי ואת בעלי וכמעט בוודאות אין לו בחילות, אני מכירה מקרוב מה זה אומר בחילות בנסיעות גם בגיל קטן

• הוסף לסימניות
אני יכולה לומר שאנחנו היינו גרים נסיעה של שעה וחצי מההורים והבת שלי שהיתה בת שנה מיד כשהיו עולים לרכב היתה מתחילה לצרוח, הרימה שאגות וכל מה שקניתי משחקים, אוכל וכו... לא עזר
ומצד שני זו היתה נסיעה ארוכה מאד וזה מאד לא בטיחותי להושיב אותה עלי ולא ידענו מה לעשות
עד שאני ובעלי ישבנו עם עצמינו והחלטנו שאנחנו לא נבהלים מהצרחות שלה (וזה היה מאד קשה)
כמובן שידענו שלא מציק לה שום דבר והיא יושבת בנח, פשוט לא נאה לה לשבת בכיסא של הרכב
ואיכשהוא (זה לקח קצת זמן) אבל הבכי עבר, היא הבינה שאין מציאות כזו בנסיעה לצאת מהקשירה
כמובן שזה אחרי שבודקים ששום דבר לא מציק!
תוך כדי שהיא בכתה פשוט אמרתי לה והם מבינים יותר מדי טוב שאין אפשרות לצאת
צריך לא להבהל מהצעקות!

• הוסף לסימניות
ואני יכולה "לעודד" היו נסיעות שהיתה שואגת ואחכ נרדמת מרב בכי.
ואני האמא הכי מסורה בעולם וזה הרגיש לי אשמה ומצפון אבל בגלל שהיינו נוסעים המון וזה מאד לא בטיחותי לא רציתי להוציא אותה אבל ב"ה בסוף הכל היה טוב הנסיעות נהייו חלקות.....

• הוסף לסימניות
אצלי הבת שלי היית צורחת כל פעם שהיינו עולים (אוטובוס)
זה היה תקופה קצת מאתגרת (היית לפני לידה)
ברוך ד' אחרי כמה חודשים זה עבר
לפעמים זה טריגר שמתפרץ על משהו אחר

• הוסף לסימניות
אולי זה מרגיע אותם בגלל שפניסטיל פשוט מרדים?....
ודרך אגב, הכיסא שלו חדש מהשבועיים האחרונים והוא דווקא מבסוט ממנו אבל לזמן קצר עד שהוא משתעמם
(חשבנו שאם נחליף לו כיסא תבוא הגאולה, אבל התבדינו )
לא עבר איזה טראומה/פחד או משהו בנסיעות אף פעם?
יש עוד ילדים יושבים מאחור?
אם אין, תנסי לשבת לידו. הוא יהנה מאוד!
את פחות כמובן..

• הוסף לסימניות
מניסיון אישי עם הגיל הזה
מה שקצת עזר (לפחות חלקית...) זה שאחד מאיתנו נוהג והשני לידו מטפל בו ומעסיק אותו, ומוזיקה ברקע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה