התייעצות מיואש מהבנק בו אני נמצא .. עזרתכם בבקשה (נמצא בפאג"י) לאן כדאי להמשיך

• הוסף לסימניות
יש לי גם בפאגי וגם בדיסקונט
בדיסקונט פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
בפאגי אני הולך לסגור את החשבון הזה
אני שול להם אישור לימודים מהכוילל אלף פעם (שלא יהיה לי עמלות) והם פשוט לא מתייחסים ולוקחים לי עמלות
אה ללכת לסניף הוא נסגר ועבר למקום אחר
אה אז ללכת לסניף אחר גם הוא נסגר
נו מה לחפש עוד סניפים? (מסתמא גם הם נסגרו)
ואם אני יסע לסניף זה בשביל לסגור את החשבון
שורה תחתונה דיסקונט מרוצה מאווווד
לסגור חשבון אפשר גם באתר שלהם. אני עשיתי את זה אחרי סיפור דומה, הם רצו אישור מקורי מהכולל לסניף שלהם במרחק של למעלה משעה מעיר מגורי בעת ההיא - שגם בה היה להם סניף שלא הצליחו להעביר את חשבוני אליו...

• הוסף לסימניות
פעם קבעתי פגישה לצורך משכנתא בבנק מזרחי, איחרתי חצי שעה ולא היו מוכנים בשום אופן להפגש אתי, יצאתי בפחי נפש וחזרתי את כל הדרך חזרה תוך שאני מבטיח לעצמי שאני לא דורך בבנק הזה לעולם, ואני עומד בזה כבר שש שנים.
אכן @מרובע ;)

• הוסף לסימניות
כן הייתי סוגר מזמן רק שיש איזה כוילל שלמדתי בו פעם שהוא עדיין חייב לי כסף והוא תמיד העביר לחשבון וזה החשבון היחיד שיש לו
וכן הדתות שלי נכנס ממקום נפרד מהכוילל שבו אני עכשיו ישר לחשבון הזה
בקיצער זה קצת בלאגן אבל אני יעשה את זה מתי שהוא

• הוסף לסימניות
זה משתנה הרבה בין סניפים, וגם בין סוג הפעילות של החשבון.
אני רואה כאן הרבה שממליצים על פועלים, בעוד שאני סגרתי את החשבון שלי שם, ושמעתי הרבה תלונות על הסניף ההוא גם מאחרים.
ולגבי סוג הפעילות, מי שמקבל העברות מחו"ל, או מפקיד הרבה מזומנים, או עושה פעילות חריגה אחרת עדיף לו בנק שלא מקשה מידי.
ומי שיש לו אפשרות באתר וכ"ש באפליקציה, הזמינות האנושית פחות מעניינת אותו. וכן הלאה.

• הוסף לסימניות
כן הייתי סוגר מזמן רק שיש איזה כוילל שלמדתי בו פעם שהוא עדיין חייב לי כסף והוא תמיד העביר לחשבון וזה החשבון היחיד שיש לו
וכן הדתות שלי נכנס ממקום נפרד מהכוילל שבו אני עכשיו ישר לחשבון הזה
בקיצער זה קצת בלאגן אבל אני יעשה את זה מתי שהוא
אם אתה עושה ניוד חשבון, כל הכספים שיגיעו - אם אכן יגיעו... לחשבון הישן יועברו לחשבון החדש.
לייתר ביטחון תשאל את הבנקאי בבנק שאתה שוקל לעבור איליו.

• הוסף לסימניות
אם אתה עושה ניוד חשבון, כל הכספים שיגיעו - אם אכן יגיעו... לחשבון הישן יועברו לחשבון החדש.
לייתר ביטחון תשאל את הבנקאי בבנק שאתה שוקל לעבור איליו.
שעטשים ניוד הכל עובר אוטומטי

• הוסף לסימניות
בתור לקוח פרטי, הייתי מעל שנתיים בבנק הפועלים - ממש ממש לא הייתי מרוצה.
האתר דפוק, בטלפון אפילו פעם אחת לא ענו לי!!! גם אם זה אחרי ארבעים דק' המתנה.
לכל פנייה ששלחתי - לקח לפחות שבועיים עד שקיבלתי תשובה
עברתי לבנק מזרחי טפחות - מאוד מרוצה
קשר ישיר עם הבנקאי, גמישות, הרבה רצון לעזור, נוחות מבחינת ממשק מערכת שעות פעילות ופריסת סניפים
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
המשך להודעה קודמת:
במזרחי טפחות כל לקוח יש לו קשר ישיר עם הבנקאי, תשובות מהירות מאוד, עינייניות ומדוייקות

• הוסף לסימניות
למה מכולת מסוגלת לספק לי מכולאי אישי זמין בכל שעות היממה
ובנק לא מסוגל לספק לי בנקאי אישי זמין בכל שעות היממה?
איך הבנקים יצרו לעצמם הילה כזו, לפיה הם יכולים למרוח אותנו עד כדי כך שהקמפיין שלהם הוא על הרחבת שעות הפעילות, באמת? הרי הכסף שלנו הוא ריווחי עבורם, עזבו את זה שאנחנו משלמים לבנק על שהנציג שירות מטפל בנו, אבל למה רף הצפיה שלנו מבנקים הוא כל כך נמוך?
אפשר לחשוב שבנקאי זה תואר שלומדים אותו 7 שנים.

• הוסף לסימניות
למה מכולת מסוגלת לספק לי מכולאי אישי זמין בכל שעות היממה
ובנק לא מסוגל לספק לי בנקאי אישי זמין בכל שעות היממה?
איך הבנקים יצרו לעצמם הילה כזו, לפיה הם יכולים למרוח אותנו עד כדי כך שהקמפיין שלהם הוא על הרחבת שעות הפעילות, באמת? הרי הכסף שלנו הוא ריווחי עבורם, עזבו את זה שאנחנו משלמים לבנק על שהנציג שירות מטפל בנו, אבל למה רף הצפיה שלנו מבנקים הוא כל כך נמוך?
אפשר לחשוב שבנקאי זה תואר שלומדים אותו 7 שנים.
אאל"ט תקופת הקורונה אחראית לחלק גדול מהאטימות של הבנקים.
בתקופת הקורונה היו חייבים לקבוע תור מראש ועוד הגבלות אחרות, מאז הדבר לא השתנה, ועד היום ברוב הבנקים צריך להזמין תור שבועיים מראש...

• הוסף לסימניות
בלת''ק
אי בפועלים כבר הרבה שנים מרוצה מאד.
ללא תקלות בכלל.
החסרון היחיד-עמלות כמעט על כל שטות -וזה קצת מרגיז..

• הוסף לסימניות
בלאומי, מרוצים מאד.
אמנם הם סגרו הרבה סניפים, אבל עושים הם הכל כדי שלא נצטרך להגיע לסניף בכל מקרה, כך שזה לא מפריע.

• הוסף לסימניות
אנחנו עברנו למרכנתיל בגלל האפשרות ליטול הלוואה בתנאים נוחים וללא ריבית, ונהנים מהשירות והיעילות, כמו"כ הפקידה סידרה לנו שלא יגבו מאיתנו עמלות ב-5 שנים הקרובות.

• הוסף לסימניות
אנחנו עברנו למרכנתיל בגלל האפשרות ליטול הלוואה בתנאים נוחים וללא ריבית, ונהנים מהשירות והיעילות, כמו"כ הפקידה סידרה לנו שלא יגבו מאיתנו עמלות ב-5 שנים הקרובות.
בגיל מבוגר או חשבון סטודנט צעיר ?

• הוסף לסימניות
אם מותר לשאול איזה סכום איזה תנאים וכמה באמת ללא ריבית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה