כללי מיודעינו - אינדיזיין!

• הוסף לסימניות
קיבלתי קובץ אינדיזיין לבצע עליו תיקונים.
הקובץ למעשה בוצע ב- cs5, נסגר ל- cs3 (זה מה יש לי) ונשלח אלי. (כמובן כולל כל הקישורים)
אבל הקובץ לא נפתח לי:(
בתחילה הוא מביא לי את ההודעה הראשונה, ואחרי שאני מאשרת את ההודעה, הוא מביא לי את ההודעה הבאה ולסיום הוא לא פותח את הקובץ.

במה/במי הבעיה?

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 14.7 · צפיות: 15
  • 2.png
    KB 14.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אי אפשר לסגור מcs5 לcs3
כל פעם אפשר לרדת ב-1
ז"א אם את עובדת על 3 והקובץ נעשה ב-5
צריך להמיר מ-5 ל4
ואז מ4 ל3

• הוסף לסימניות
וזה יפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מCS5.5 גם לשמור לIDML ׁואז זה אחורה כללי ולא רק גרסה אחת אחורה
(לא בטוחה שאפשר לפתוח IDML בCS3)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחיה מ;1329306:
מCS5.5 גם לשמור לIDML ׁואז זה אחורה כללי ולא רק גרסה אחת אחורה
(לא בטוחה שאפשר לפתוח IDML בCS3)

אי אפשר, רק INX

• הוסף לסימניות
תודה למנסים לעזור.
בינתיים לא הסתדרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה