שיתוף > תנו לי מחמאה מיום הכיפורים הקודם... ;)

• הוסף לסימניות
טוב, לא בדיוק..
תמונות מתשרי תשע"ח.
לי אישית יש ביקורת על התמונות ועל העיבודים. (כמעט תמיד זה כך :confused::cool:)
2 בובות שדודה שלהם מאוהבת בהם!! :)
(כבר גדלו הרבה מאז)
טעימה קטנה מהפעם הראשונה (וכרגע היחידה) שהייתי בימין משה.

IMG_7917 copy.jpg
IMG_7922 copy.jpg
IMG_7740 copy.jpg
IMG_7746 copy.jpg
IMG_7778 copy.jpg
IMG_7781 copy.jpg

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!
יפה לראות תמונות שלך שם..
והבובות מתוקות לגמרי:)
רק הפריע לי ששלושת הראשונות עקומות:(

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!
יפה לראות תמונות שלך שם..
והבובות מתוקות לגמרי:)
רק הפריע לי ששלושת הראשונות עקומות:(
תודה!
השלישית עקומה, ובכוונה. שתי הראשונות?! מיושרות לפי הקצפה הקדמית והצד, פחות לפי הגדר ברקע.

תקשורת המבטים בראשונה - מהממת!
סט יפה
תודה!!
כן, שרה גם אני אוהבת את זה.

• הוסף לסימניות
באמת בובות
אהבתי את שתי הראשונות גם :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בובים
זה לא הם שנמצאים בתיק העבודות שלך עם ההורים שלהם?

• הוסף לסימניות
מהממם!
תפיסות מושלמות!!
תודה! :) כמה כיף לקרוא!

בובים
זה לא הם שנמצאים בתיק העבודות שלך עם ההורים שלהם?
חחח שמתי פה באשכול מקביל קישור לזה. כן.

אהבתי את העריכה,צבעים נעימים לעין.אין שום חיוך?!
תודה רבה אסתי!
בטח יש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה