דרוש מידע מיומנויות חברתיות לילד

• הוסף לסימניות
בבית שמש
מומלצת מהכרות אישית, מאוד מקצועית
חנה בריסקין
קלינאית תקשורת M.A
https://chanabrum.wixsite.com/hatchala
AIorK4xKeV3GACrmJLbgL6ZtEq-HGQjGz03pAjYYKjMSs-Y-OygcTGKQKz8sDod2Ddu-Ty5QLleLhfRpMEW1
הקורסים שלה למגזר החרדי?
אני לא מצליחה ליצור איתה קשר

• הוסף לסימניות
אני ממליצה מאוד על שרה גפני בבית שמש.
היא עובדת על ספורט טיפולי בשילוב עם מיומנויות חברתיות. יש לה גם קבוצתי וגם פרטני
הבן שלי היה שם כמעט שנתיים ומאוד מאוד נהנה וזה תרם לו המון!
אשמח למספר או דרך ליצור איתה קשר

• הוסף לסימניות
אני שלחתי את הבן שלי אליה והוא ממש נהנה,
ראיתי עכשיו פרסום שלה באחת הקבוצות ממה שידוע לי יש לה גם קבוצות לבנים

קבצים מצורפים

• Screenshot_20251129_215159_Gallery.jpg
    Screenshot_20251129_215159_Gallery.jpg
    KB 541.9 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
ראיתי פרסומת שהיא פותחת קבוצות חדשות עכשיו
במה ראית שיפור?
אני מכירה אותה כאשת מקצוע מצויינת ולא מהצד ששלח אליה לטיפול
בכלל,
טיפול בתחום תקשורת חברתית מומלץ לטיפול אצל קלינאית תקשורת
היא אשת המקצוע המתאימה ביותר לתחום מבחינת ההכשרה

• הוסף לסימניות
מבררת לבני בן ה7 לא רוצה לשפוך כספים סתם וגם לא לתסכל את הילד
האם יש כאן הורים לילדים שהתנסו בחוג או בטיפול פרטני במיומנויות חברתיות וראו תוצאות?
אם כן אשמח לשמוע וכן אצל מי טיפלתם
תודה רבה
יש את מיכל מארגון סחלב.
מומלצת מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה