אופיס 365 מיון נתונים באקסל

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אשמח לעזרה בנושא מיון נתונים בטבלת אקסל.
אני מעונינת לסדר את הנתונים כך שכל הטבלה תהיה ממיונת על פי עמודה אחת. כלומר, יש לי עמודת גיל (age) ואני רוצה שהטבלה תסדר לכל שורה- למשל: נבדק בן 20 את שאר התוצאות שלו שנמצאות בעמודות האחרות (כמו שנות השכלה) על פי הסדר.
איך ניתן לעשות זאת?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
מצרפת את הקובץ כדי שיהיה יותר מובן..

קבצים מצורפים

• צינון צרפתים+ ישראלים כולם.xlsx
    KB 21.6 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
אני רוצה שהנבדק הצעיר ביותר (למשל:21) יהיה בשורה הראשונה והשורה של שאר הציונים שלו (למשל: wmForward)
תעלה איתו למעלה... וכך כל הנבדקים, עד למבוגר- בן ה-60.

• הוסף לסימניות
לעמוד בעמודה שלפיה רוצים למיין.
ללחוץ על מיין וסנן, מיין מהקטן ביותר.
וזהו.

• הוסף לסימניות
לעמוד בעמודה שלפיה רוצים למיין.
ללחוץ על מיין וסנן, מיין מהקטן ביותר.
וזהו.
זה בדיוק מה שעשיתי. הבעיה היא שאני לא רוצה לסדר רק את העמודה הספציפית הזו- אני רוצה שכל הטורים האחרים יסתדרו בהתאמה אליה. למשל, שהנבדק בן ה22 ישאר עם חמש שנות השכלה גם כשהוא נמצא בשורה הרביעית.

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שעשיתי. הבעיה היא שאני לא רוצה לסדר רק את העמודה הספציפית הזו- אני רוצה שכל הטורים האחרים יסתדרו בהתאמה אליה. למשל, שהנבדק בן ה22 ישאר עם חמש שנות השכלה גם כשהוא נמצא בשורה הרביעית.
בטח בחרת רק עמודה אחת והכל התבלגן, בחר הכל, מיון אם זה לא לפי העמודה הראשונה רצוי לעשות מותאם אישית ולבחור לפי איזה עמודה הכל יישאר מסודר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה