מיונז או שמפו?!

• הוסף לסימניות
דווקא אני ממש התחברתי לזה
זסה נתן הרגשה חוצנקית והעלה בי אסוסיאציות מדהימות
צודקת מי שאמרה שפשוט קהל היעד היה קהל יעד חוצנקי יותר

• הוסף לסימניות
גם אנחנו חשבנו על זה הנושא הועלה בסעודה שלישית ומצחיק שכולם דברו על שמפו לגבי הציפס אנחנו ישראלים וציפס אצלינו זה קטשופ אבל בשויץ זה מיונז אבל המון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צ פומרנץ;1275447:
זהו מיונז אירופאי במקורו. ולכן יש קשר בין מיונז לצ'יפס. (כמו הקשר בין מיונז לדג - כמו שציינו פה כבר)
זה מיונז שנחשב מיוחד (לא בדיוק מבינה בזה).
אבל יש לי מישהי במשפחה מבלגיה שדואגת שישלחו לה את המיונז הזה בדווקא מבלגיה - ורק אותו היא אוכלת. (עם דגים ויתכן שגם עם צ'יפס:D)

נראה לי שאת מדברת על מיונז TOMMY.
זה מיונז שכל האירופאים משתגעים עליו (ואני טוענת שיש לו טעם של מיונז מקולקל... :-/)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1276068:
נראה לי שאת מדברת על מיונז TOMMY.
זה מיונז שכל האירופאים משתגעים עליו (ואני טוענת שיש לו טעם של מיונז מקולקל... :-/)
הטומי הוא מיונז הכי טוב
הלמנס אחריו..

• הוסף לסימניות
כשהכרתי את טומי מיונז לראשונה, חשבתי שמדובר במשחה, אולי להחתלה... וזה להיט אירופאי!

ההלמנס דווקא ישר שידר לי קטשופ, לפי סוג הבקבוק. פרקטי ולעניין. ואכיל בהחלט.

לא הבנתי מאיזה צד צריך להתבונן כדי לראות את הדמיון בינו לבין השמפו...

• הוסף לסימניות
בהתחלה לא הבנתי מה הבעיה שלכם בהלמנס
אחרי זה קלטתי שזה באמת בגלל שאצלנו אוכלים ציפס עם מיונז
ואצל הישראלים, לא

וחחח, אין כמו הטומי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sm05276;1275416:
פשוט קהל היעד הבלתי מוכתר (או שכן?) של המוצר הזה ששמו מיונז הוא קהל חוצניקי אירופאי, לאנשים מהסוג הזה הפרסומת דיברה ושכנעה,
ולכל מי שלא מכיר מה זה דגים עם מיונז הפרסומת בטח לא דיברה;)
כמובן שיש גם כמה באמצע הסקלה...

תירגע מה עשו לך החוצניקים שאתה מתקיף אותם כ"ך חזק....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1277751:
תירגע מה עשו לך החוצניקים שאתה מתקיף אותם כ"ך חזק....

הייתי נשמעת מתקיפה??
ממש לא.
אנחנו נמנים על אלו שאוכלים את הדגים עם מיונז....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה