נכתב ע"י יוני רז;1427789:זה עומד יציב ישנה מגרעת שמתלבשת על הידית של זה שמתחתיו
הגלגלים מגיעים יחד
נכתב ע"י שושנה ויזל;1427793:מה הרוחב של הסלסלאות האלו?
נכתב ע"י skl;1427817:44 ס"מ זה לא עמוק מידי?
ומה הכוונה אפשר לקחת ולשפוך? איך שולפים מגירה מהאמצע?
לי יש את ה'מתקן' של איקאהנכתב ע"י skl;1427673:מצ"ב המפרט שיש לאיקאה בכל מה שקשור למיוניות,
המתקן שיש בעמ' השלישי למעלה בצד שמאל נראה מאד מוצלח,
מתקינים אותו לקיר ואפשר להחליט באלו סלסלאות מעונינים - גבוהות או נמוכות, רשת צפופה או פרוסה,
וגם כמה מגירות רוצים.
למי יש מתקן כזה?
http://www.ikea.co.il/files/Buying_Guides/2015/ALGOT_bg_HB_2015.pdf
נכתב ע"י יוני רז;1427714:לי יש את זה ואני מאוד מרוצה
כמובן שכשאני מעמידה מכונה אני בודקת, אבל אני חוסכת להוציא את כ------ל הכביסה ולמיין בגד בגד כדי להעמיד את המכונה שאני רוצה.נכתב ע"י chayasl;1428239:עדיין לא הבנתי מה המעלה בהפרדה הזאת.
אתן לא צריכות אח"כ לבדוק אולי מישהו זרק בטעות גרב שחורה לסל הלבן?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: קל זכות1 //