התייעצות מיונית של איקאה לכביסה מומלץ?

• הוסף לסימניות
המיונית הזו של איקאה לכביסה מומלצת?
89276590_Enlarge.jpg

• הוסף לסימניות
יותר משהו כזה מומלץ מאד, בגדלים שונים של סלסלאות לפי הצורך:
19297138_Enlarge.jpg

• הוסף לסימניות
יש לי משהו דומה למה ש@נחמדת העלתה
מאוד מרוצה!
קניתי 7 סלסלאות בגדלים שונים יצא לי פחות מ450 שח

• הוסף לסימניות
קניתי לפני כמה שנים.

הרבה הרבה יותר זול מהמקבילה הנמכרת בכל המקומונים החרדיים.

צריך רק לקחת בחשבון את המשקל שכתוב על הסלסלה.
אם חורגים ממנו הרבה, זה כבר פחות מתאים.
(הרבה פעמים נשלף לי לגמרי החוצה, ואני תולה את זה בעומס שהעמסתי על הסלסלות)

• הוסף לסימניות
המיונית הזו של איקאה לכביסה מומלצת?
מומלצת מאד,
יש לי אותה בבית מחוברת לקיר ב2 טורים (3 ו3) בגובה יד,
מאד נוח, במיוחד שלא צריך להתכופף לסלים.
כבר 5 שנים ומחזיקה מצויין.

• הוסף לסימניות
לי יש את זה

מומלץ במיוחד
יש אותו במגוון גדלים
בגבוהים יותר יש מדף פנימי
מעולה לסמרטוטים וכו'
אנחנו חיברנו רגליים למטה גדולות ומעולות מסיליקון
כך שניתן להזיז את הארון בקלות ולשטוף את הרצפה

יש גם סל כביסה פנימי רחיץ בכול מדף

מוצר מדהים לדעתי!

קבצים מצורפים

• ארון כביסה איקאה.JPG
    ארון כביסה איקאה.JPG
    KB 36 · צפיות: 561
  • הוסף לסימניות
גם לי יש אותה, מחוברת לקיר
ואנימאו מאוד מרוצה
אצלי לא היה ממש מקום ולכן היא עומדת מעל המכונת כביסה

• הוסף לסימניות
יותר משהו כזה מומלץ מאד, בגדלים שונים של סלסלאות לפי הצורך:
19297138_Enlarge.jpg
לי יש משהו דומה לזה.
יש בו גם מקום לשש מגרות קטנות או לשלוש גדולות (אני שילבתי 2 גדולות ו-2 קטנות) יש לו גם מדף למעלה והוא לא מאד גבוה. ממש מומלץ.
רק שימו לב, מי שמתכנן לשים את זה בחדר אמבטיה, הברזל של איקאה בלי פרזול לכן הוא מחליד, גם חלקים של עץ שלהם (במוצרים של מיועדים לחדרי אמבטיה) מתנפחים בקלות אפילו רק מאדי מים. אצלי זה היה תקופה קצרה (3-4 חודשים) באמבטיה המגירות טיפה החלידו והעץ קצת התנפח.

• הוסף לסימניות
לי יש משהו דומה לזה.
יש בו גם מקום לשש מגרות קטנות או לשלוש גדולות (אני שילבתי 2 גדולות ו-2 קטנות) יש לו גם מדף למעלה והוא לא מאד גבוה. ממש מומלץ.
רק שימו לב, מי שמתכנן לשים את זה בחדר אמבטיה, הברזל של איקאה בלי פרזול לכן הוא מחליד, גם חלקים של עץ שלהם (במוצרים של מיועדים לחדרי אמבטיה) מתנפחים בקלות אפילו רק מאדי מים. אצלי זה היה תקופה קצרה (3-4 חודשים) באמבטיה המגירות טיפה החלידו והעץ קצת התנפח.
מוזר
אצלי היה באמבטיה 3 שנים ולא החליד...
יש לי את המגירות כבר 7 שנים ואני מאוד מרוצה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש משהו כזה
אני קניתי לפני כמה שנים מחזיק מעולה ולא מחליד,
אני קניתי 2 והעמדתי אחד על השני
יש לי 4 מגירות גדולות ו2 קטנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה