עזרה מיזהפון הפסיק לעבוד לי - גם לכם?

• הוסף לסימניות
גם בנייד וגם בנייח...
יש עו דמספר כזה שאפר לדעת מי התקשר אלי מנייד?
תודה

• הוסף לסימניות
בכיף!

• הוסף לסימניות
תבקשי מספר אישי בשלוחה אפס

• הוסף לסימניות
לא עובד לי גם המספר שהשארתם כאן:(

• הוסף לסימניות
בגולן טלקום חסמו את המספר הראשי 0543003898
בכל אופן בפורטל התוכן שלוחה 8# ואחר כך 6 זה נע זה פון
מרוב הווצאפים אפשר להיכנס לפורטל התוכן בשלוחה 8 של הווצאפ

• הוסף לסימניות
גם לי נחסם ומצאתי עוד מספר שעובד אצלי
0799333598
בינתיים רק זה עובד בגולן (עד שיחסם...). תודה!
כמו''כ גם מספרים אישיים יכולים להיחסם ואז אי אפשר לעשות חדש כי בעצם נקלט להם שיש לך כבר מספר אישי....
מה עושים??

• הוסף לסימניות
וסביר להניח שכל מי שיכתוב את המס' כאן בגלוי, מישהו ידאג שהוא ייחסם...

• הוסף לסימניות
וסביר להניח שכל מי שיכתוב את המס' כאן בגלוי, מישהו ידאג שהוא ייחסם...
הם אמרו שזה מספר שאושר על ידי וועדת התקשורת, אז אולי לא ייחסם כל כך מהר....

פתוח לכשרים ע"י ועדת התקשורת 0799300400

זה המספר שיש לי, והוא באמת לא חסום - ותמיד נחסמים לי כל המספרים - בסלקום.

אגב, מישהו יודע איך אפשר לפתוח ווצאפים לקבוצות? או שאין שום סיכוי היום לעשות את זה עם כל החסימות?.....

• הוסף לסימניות
אני במספר 0799300400 ואומרים שיש תקלה במערכת ואפשר להמתין עד שיתקנו

• הוסף לסימניות
כל המספרים פה חסומים אצלי (פרטנר)
במספר הזה: 0795703036 אומרים להתקשר למס' 0799300400
אבל שם אומרים שיש תקלה במערכת....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה