מיזוג אויר

• הוסף לסימניות
איך אתן נוהגות כשאתן מתכננות דירה בנוגע למיזוג אויר?
ממקמות לבד איפה יהיו היחידות ולפי זה עושות תשתיות נדרשות?
או מתייעצות עם אנשי מיזוג איפה הכי נכון למקם את היחידות ולפי זה מכינות תשתיות?
ברוב דירות הקבלן שעסקתי בהן הלקוחות לקחו את המיני מרכזי שהקבלן נתן, או שידרגו דרך החברה שהקבלן נתן, והם מיקמו את היחידות.
בדירות ששיפצתי דיברתי עם איש המזגנים ותיאמתי איתו.
אבל כרגע אני עובדת על דירת קבלן שתהיה מוכנה בעוד שנתיים, הלקוח עוד לא יודע דרך מי הוא מעוניין לרכוש את המזגן, אבל כמובן שאנחנו רוצים להכין מראש את החשמל והניקוז. מה עושים?
(שואלת בכלליות על כל סוג מיזוג)

• הוסף לסימניות
יש לי איש מזגנים קבוע איתו אני מתייעצת, בלי קשר אם הלקוח ייקח אותו או לא.
הוא יודע שבאופן כללי אני מפנה אליו, אבל לא מחייב שכל דירה שעליה אני מתייעצת הוא יקבל אותה לעבודה.
כמובן שלא על כל דבר אני פונה אליו.

• הוסף לסימניות
באיזה איזור הוא עובד?
אפשר פרטים?

ושאלה נוספת - מישהי פה התנסתה במזגן מיני מרכזי עם שליטה בכל אחד מהחדרים?
הלקוח רוצה יחידה חיצונית אחת, ואני המלצתי על מולטי, הוא מתעניין במיני מרכזי עם שליטה מכל חדר - שלא יצא לי להתנסות עם זה בעבר.
הוא חסכוני? יקר בקניה ראשונית? מומלץ בכלליות?

• הוסף לסימניות
UP

• הוסף לסימניות
בהחלט שיהיה נכון לעשות כך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2112005:
בהחלט שיהיה נכון לעשות כך!

תודה על התגובה.
מה יהיה נכון? להביא איש מקצוע שימקם לי את הגופים כבר עכשיו?
האם יסכימו לעשות זאת למרות שלא בטוח שהמזגנים ירכשו דרך היועץ?

ושוב,
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודוס;2112038:
תודה על התגובה.
מה יהיה נכון? להביא איש מקצוע שימקם לי את הגופים כבר עכשיו?
האם יסכימו לעשות זאת למרות שלא בטוח שהמזגנים ירכשו דרך היועץ?

ושוב,
תודה

היעוץ צריך להעשות ע"י איש המיזוג שסגרו איתו כבר על העבודה,
או, דרך איש מיזוג שמשלמים לו על זה, אבל האפשרות הראשונה
הרבה יותר טובה.

• הוסף לסימניות
איש המזגנים איתו אני מתייעצת-
0527659966. זולדן.
אזור אשדוד.

ממש אין צורך לשלם לאנשי מקצוע על ייעוץ!
הם אלו שמחפשים אותנו ורוצים את הקשר איתנו.

• הוסף לסימניות
הקפצתי:)
אצלנו ניתן לקבל ייעוץ ראשוני ללא תשלום והצעות מחיר ללא התחייבות.
אנו מקימים תכניות בהתאמה אישית יחד עם שרטטת צמודה והשירות שלנו נותן מענה מקצועי ומתקדם בכל תחום המיזוג.
האדריכליות ומעצבות הפנים שעובדות איתנו נהנות מלקוחות מרוצים וממליצים.
השירות שלנו זמין עם מענה מקצועי ויעיל.
שווה לכם לנסות אותנו ולהיות איתנו בקשר.
ניתן להיות בקשר גם בפרטי 0584419709

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה