מיזוג בסלון מטבח מחוברים..

• הוסף לסימניות
יש לי סלון ומטבח מחוברים מה שיוצר חלל גדול
אנחנו מתלבטים אם לעשות מזגן אחד
או שני מזגנים קטנים
בגדול מזגן אחד נראה יותר טוב בעין
השאלה אם מספיק יקרר
יש לכם\ן נסיון עם זה?
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
לי המליצו לקחת רק אחד למרות שכבר תכננתי שני שקעים. תכלס לא מרוצה. מתחת למזגן נורא קר/ חם ולא נעים וזה בדיוק בפינת אוכל ובמקום הכי מרוחק לא ממש מרגישים אותו..

• הוסף לסימניות
אנחנו במקרה הזה עשינו מיני מרכזי רק לסלון.
סיפור קצת יקר אבל איכות אחרת לגמרי.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שניים. באחד כמעט לא משתמשים

• הוסף לסימניות
אפשר תמונות בבקשה? אשמח גם להמלצה על בעל המקצוע שעשה לכם ואת השם והנייד שלו.
מעדיפה לא להעלות לכאן תמונות
את המיזוג עשו לנו נקודה מיזוג אוויר, את הגבס ארט דיזיין. נייד לא שמור לי אבל בטח ד"ר גוגל ידע
שתיהם עושים עבודה מקסימה עם גימורים ברמה גבוהה

• הוסף לסימניות
מעדיפה לא להעלות לכאן תמונות
את המיזוג עשו לנו נקודה מיזוג אוויר, את הגבס ארט דיזיין. נייד לא שמור לי אבל בטח ד"ר גוגל ידע
שתיהם עושים עבודה מקסימה עם גימורים ברמה גבוהה
ואיזה סוג עבודה עשה גוגל?

• הוסף לסימניות
יש לי סלון ומטבח מחוברים מה שיוצר חלל גדול
אנחנו מתלבטים אם לעשות מזגן אחד
או שני מזגנים קטנים
בגדול מזגן אחד נראה יותר טוב בעין
השאלה אם מספיק יקרר
יש לכם\ן נסיון עם זה?
אשמח לעזרה
אולי אם תעלו שרטוט של המטבח סלון יהיה יותר קל לייעץ

• הוסף לסימניות
2 מזגנים הכי מומלץ

• הוסף לסימניות
אשמח ליעוץ על אותו שאלה של פותח\ת האשכול
האם כדאי שני מזגנים קטנים או מזגן אחד גדול
השאלה היא בעיקרון גם של חיסכון בזמן הפעלה וגם ביחס לתחזוקה של המזגנים ושמירת אורך החיים שלהם
כגון אם יהיו שני מזגנים קטנים אז תכלס שיפעילו אחד הוא יעבוד יותר חזק ויגמור את עצמו כי בסוף זה חלל גדול
אשמח ליעוץ והכוונה @חיה בד @יוסי בר
ואשמח לדעת מה אתה עשית @11221212
תודה מראש
תזכו למצוות

קבצים מצורפים

• סלון מטבח.png
    סלון מטבח.png
    KB 100.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לי המליצו לקחת רק אחד למרות שכבר תכננתי שני שקעים. תכלס לא מרוצה. מתחת למזגן נורא קר/ חם ולא נעים וזה בדיוק בפינת אוכל ובמקום הכי מרוחק לא ממש מרגישים אותו..
איזה מזגן עשית ??
אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
אשמח ליעוץ על אותו שאלה של פותח\ת האשכול
האם כדאי שני מזגנים קטנים או מזגן אחד גדול
השאלה היא בעיקרון גם של חיסכון בזמן הפעלה וגם ביחס לתחזוקה של המזגנים ושמירת אורך החיים שלהם
כגון אם יהיו שני מזגנים קטנים אז תכלס שיפעילו אחד הוא יעבוד יותר חזק ויגמור את עצמו כי בסוף זה חלל גדול
אשמח ליעוץ והכוונה @חיה בד @יוסי בר
ואשמח לדעת מה אתה עשית @11221212
תודה מראש
תזכו למצוות
אני עשיתי במטבח וסלון מחובר מזגן אחד של 2.5 כ"ס של תדיראן אלפא וזה מעולה,
יודע על כאלו שעשו באותו דירה מזגן של אמקור וזה היה לא מוצלח , כמו שכתבו פה מתחת למזגן קר ובשאר החדר לא כ"כ מספיק

• הוסף לסימניות
אני עשיתי במטבח וסלון מחובר מזגן אחד של 2.5 כ"ס של תדיראן אלפא וזה מעולה,
יודע על כאלו שעשו באותו דירה מזגן של אמקור וזה היה לא מוצלח , כמו שכתבו פה מתחת למזגן קר ובשאר החדר לא כ"כ מספיק
תודה על התשובה
אשמח לדעת אם לא אכפת לך מה הגודל בערך של הסלון והמטבח
ועוד שאלה 2.5 זה המינימום או יותר לכיון המקסימום (כלומר יכול להיות שהיית שם רק 2 היום למשל)
תזכה למצוות

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה
אשמח לדעת אם לא אכפת לך מה הגודל בערך של הסלון והמטבח
ועוד שאלה 2.5 זה המינימום או יותר לכיון המקסימום (כלומר יכול להיות שהיית שם רק 2 היום למשל)
תזכה למצוות
35 מטר בערך
אני חושב שעדיף 2.5 כ"ס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה