כללי מיזוג דואר באילוסטרייטור

• פותח הנושא esw
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי קובץ שאני צריכה לשנות בו כל פעם שם, בערך 200 שמות ס"ה,
האם עושים את זה אחד אחד, או שיש דרך קצרה יותר.
תודה!

• הוסף לסימניות
עושים את זה באינדיזיין או בוורד.
לא ידוע לי על דרך לעשות זאת באילוס'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;732507:
עושים את זה באינדיזיין או בוורד.
לא ידוע לי על דרך לעשות זאת באילוס'.

אפשר גם בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס כרקע בוורד, וליצור שם תוויות.
לפעמים קצת מכביד על הקובץ ומשתגע, אבל אפשר להגיע לתוצאות מעולות.

• הוסף לסימניות
זה מסובך להעביר לוורד.
איך עושים באינדיזיין או בפוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esw;733018:
זה מסובך להעביר לוורד.
איך עושים באינדיזיין או בפוטושופ?
את מה?
אפשר לעשות באקסל (את השמות) ולהעביר לוורד

• הוסף לסימניות
להעביר לאינדי כרקע, ואחרי זה לעשות מיזוג דואר מאקסל.
קובץ וורד עם 200 עמודים ותמונה בכותרת עליונה, בפרט אם היא גדולה ובאיכות גבוהה יצור עומס גדול על המערכת.
וודאי - שאי אפשר להדפיס מוורד מכיון שכל התוכנה הזו היא בRGB ולא בCYMK. אז אם עושים את זה שם יש לצפות לשינויים גדולים בצבעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה