כללי מיזוג דואר באינדיזיין

• הוסף לסימניות
משהו שאני לא עושה אותו הרבה :eek:

כשעושים מיזוג דואר באינדיזיין, יש לי כמה כרטיסים בעמוד והוא ממזג לי אחד לעמוד.
איך מגדירים שיעבור מכרטיס לכרטיס באותו עמוד?

תודה לכל העוזרים והמסייעים.

• הוסף לסימניות
בחלונית המיזוג יש 'רשומות מרובות'

• הוסף לסימניות
כלומר אני צריכה להכין תיבת טקסט על כל כרטיס ואז לציין רשומות מרובות? לשרשר קודם את התיבות?
אשמח להסבר אם אפשר.

תודה רבה

• הוסף לסימניות
בוא ונעשה לך סדר בראש.
ישנם 2 אפשרויות, שונות לחלוטין, כדי להגיע לאותה תוצאה.
או, שרשור תיבות טקסט בין הכרטיסים השונים, כשלכל תיבת יש גובה של שורה אחת,
ואז, כשנזרים את קובץ השמות בתיבה הראשונה, נקבל שרשור של שאר השמות. כל שם בכרטיס אחר.

אפשרות אחרת היא, לעשות מיזוג דואר.
במקרה כזה, בונים כרטיס בודד בלבד, בגודל הרצוי, (הדף נשאר A4, אבל הכרטיס יהיה קטן, כדי שיוכלו להיכנס עוד כרטיסים שנעשה את המיזוג).
לא מכניסים אובייקטים נוספים בעמוד! כי המיזוג מתייחס לכל מה שיש במכלול, ומשכפל אותו, כשכל פעם הוא לוקח שם אחר מהרשימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1495358:
בוא ונעשה לך סדר בראש.
ישנם 2 אפשרויות, שונות לחלוטין, כדי להגיע לאותה תוצאה.
או, שרשור תיבות טקסט בין הכרטיסים השונים, כשלכל תיבת יש גובה של שורה אחת,
ואז, כשנזרים את קובץ השמות בתיבה הראשונה, נקבל שרשור של שאר השמות. כל שם בכרטיס אחר.

אפשרות אחרת היא, לעשות מיזוג דואר.
במקרה כזה, בונים כרטיס בודד בלבד, בגודל הרצוי, (הדף נשאר A4, אבל הכרטיס יהיה קטן, כדי שיוכלו להיכנס עוד כרטיסים שנעשה את המיזוג).
לא מכניסים אובייקטים נוספים בעמוד! כי המיזוג מתייחס לכל מה שיש במכלול, ומשכפל אותו, כשכל פעם הוא לוקח שם אחר מהרשימה.

ואיך אני אומרת לו לשכפל את האוביקט + להמשיך את המיזוג דואר לכרטיסים נוספים באותו עמוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1498842:
ואיך אני אומרת לו לשכפל את האוביקט + להמשיך את המיזוג דואר לכרטיסים נוספים באותו עמוד?

זה מתבצע בפעולה אחת.
לוחצים על הסימון המסומן בתמונה המצורפת. או לפי סעיף 3 שבכיתוב].
ומגדירים רשומות מרובות, בכרטיסיה השניה, יש אפשרויות מרווחים ושוליים.
[אם האובייקטים הנמצאים בעמוד אינם ניתנים לשכפול - זה יותר גדול מחצי לאורך ולרוחב - האפשרות רשומות מרובות כבויה]

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 9.3 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה