מיזוג דירה חדשה, מזגן עילי יש דרך להסתיר?

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם המחכימה,
אני צריכה ב"ה למזג את הדירה החדשה, הסלון ארוווך מאד כך שהפתרון למיזוג זה מיני מרכזי לבלון ומטבח ועיליים לכל החדרים או עיליים לכל הבית, מיני מרכזי מייקר לי את העלות בכמעט 8,000 יותר!
אז.. יש לכם פתרון או רעיון יצירתי אם יש מזגן יפה שמשתלב גם בסלון ומטבח או אם יש דרך להסוות את המזגן בתוך ארון מעוצב או גבס?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הצלחתי להבין,
האם את רוצה מיני מרכזי לסלון מטבח
או מזגן עילי מוסתר בגבס?
בשביל לתכנן את פתחי המזגן המיני מרכזי שיהיה יפה
(יש לי תמונות לשלוח לך אם תרצי)
צריך לראות את התכנון של הדירה...

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הצלחתי להבין,
האם את רוצה מיני מרכזי לסלון מטבח
או מזגן עילי מוסתר בגבס?
בשביל לתכנן את פתחי המזגן המיני מרכזי שיהיה יפה
(יש לי תמונות לשלוח לך אם תרצי)
צריך לראות את התכנון של הדירה...

• הוסף לסימניות
אפשר לתכנן את מיקום העיליים במקום פחות בולט לפי מה שמסתדר מבחינת העברת צנרת (האידיאלי בד"כ מעל דלת הכניסה לחדר), ואפשר גם להסוות בנגרות או בארון גבס בתוך תא נפרד או אפי' כיסוי חלקי

• הוסף לסימניות
יש עוד רעיונות, והייתי בודקת אם תפוקת המיזוג לא יורדת עם הסוואה כזאת, בכולופן אלה השראות מהתיקייה
d2f58c98497b8fd0eaaa7575914b922c.jpg7eb7cb01ee78bc51557c0e7b9ddc67b6.jpg

• הוסף לסימניות
מעניין לדעת כמה המזגן יעיל/מתפזר נכון עם כיסויים מהסגנון הנ"ל
ומעניין גם איך הטרמוסטת מסתדר עם זה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מה עשיתם בסוף? מבררת אם/איך אפשר למקם ארון ספרים מתחת למזגן עילי,
האם התפוקה יורדת? אפשר להסתיר?איך?
תודה לעונים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה