מיזוג דירה חדשה, רעיונות והמלצות איך עושים את זה חכם ויעיל?

• הוסף לסימניות
רכשנו דירה חדשה, ב"ה,
והגיעה העת לבחור את מערכת המיזוג לבית.
אין את האפשרות למזגן עילי בכל חדר, מאחר ולא ניתן לתלות מדחסים על קירות הבית - וטוב שכך!
יש מסתור מזגנים במרפסת שירות, וזהו.

השאלה כמובן, איזו מערכת להתקין,
VRF?
מולטי אינוורטר?
מרכזי?
מיני מרכזי?
מערכת שבשבות מרכזית :unsure:
או אולי שילוב בין האופציות, נניח סלון מטבח וחדר במערכת אחת, ושאר החדרים בשניה.
בקיצור, הבנתם שאין לי מספיק רעיונות ואני ממש זקוק לעצתכם.

בהינתן שטרם זכיתי בפיס ואני מעוניין לקבל את המיזוג האולטימטיבי במחיר הנמוך אך עם היעילות הגבוהה ביותר.

אודה מאוד מאוד לעזרתכם,
כל עצה ורעיון מתקבלים בברכה ובהערכה

>>>צאו לדרך :)

דירה למיזוג.gif

• הוסף לסימניות
מסיפור של חבר קרוב שנפל לפני שבוע עם מתקינים לא בסדר
היות וקיבל הצעה טיפה יותר זולה
חוזרים וממליצים על אליעזר פלר - חשמלי - אפשר לשלוח לו תכניות דירה והוא שולח הצעת מחיר מסודרת
כבר המלצתי להמון וכולם רק מודים לי
כמו כן מתקינים איכותיים ועבודות גמר וגבס משהו לא רגיל
הטלפון שלו 052-7619944

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה