אופיס 365 מיזוג והפקה אוטומטיים של קובץ וורד מתוך האקסל

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלום למומחים,
למעשה השאלה שלי נוגעת לגוגל שיטס ולא לאקסל.
יש לי כמה גיליונות עם נתונים.
לכל גיליון יש קובץ וורד ייחודי לו, מוכן למיזוג.
אני רוצה ליצור גיליון מרכז, ובו אפשרות חיפוש נתונים מתוך הגיליונות,
ובמידה והנתון יימצא, להפיק באופן אוטומטי, בלחיצת כפתור, את קובץ הוורד הייחודי של הגיליון שלו,
כאשר הנתונים בשורה שנמצאה בחיפוש, מתמזגים באופן אוטומטי לתוך השדות של המסמך.
האם אפשרי? כמה מורכב?
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
זה נשמע משהו לתכנות, לא כן?

• הוסף לסימניות
למה לעשות דווקא וורד?
אולי אפשר לעשות גיליון נוסף בתוך האקסל שהוא יהיה מסודר באותה צורה שסידרתם את הוורד.

• הוסף לסימניות
בס"ד

תודה
למה לעשות דווקא וורד?
אולי אפשר לעשות גיליון נוסף בתוך האקסל שהוא יהיה מסודר באותה צורה שסידרתם את הוורד.
תודה!
זה לא סתם דוח. זה צריך להיות מופק כתעודה להדפסה.
לא מאמינה שאצליח לייצר קובץ מוכן להדפסה שייראה כמו מסמך מעוצב של תעודה, באמצעות גיליון אקסל.
אין באקסל/בגוגלשיטס אופציה לסקריפט שיכלול פתיחת קובץ אחר?

• הוסף לסימניות
יתכן שסקריפט יכול לעשות את זה.
אבל לצערי אין לי ידע בסקריפטים של גוגל.
אם לא יהיה מישהו אחר שיתן רעיון הייתי מציע בכל אופן לנסות לעצב באקסל, לדעתי זה כן יצליח.
איזה דברים אתם חושבים שיש רק בוורד ולא באקסל?

• הוסף לסימניות
יתכן שסקריפט יכול לעשות את זה.
אבל לצערי אין לי ידע בסקריפטים של גוגל.
אם לא יהיה מישהו אחר שיתן רעיון הייתי מציע בכל אופן לנסות לעצב באקסל, לדעתי זה כן יצליח.
איזה דברים אתם חושבים שיש רק בוורד ולא באקסל?
אני לא יודעת. אולי אנסה.
אבל אם כך שאלה נוספת,
האם יש אפשרות לשמור את הגיליון שבו התעודה הרצויה כPDF כחלק מהתהליך האוטומטי?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת. אולי אנסה.
אבל אם כך שאלה נוספת,
האם יש אפשרות לשמור את הגיליון שבו התעודה הרצויה כPDF כחלק מהתהליך האוטומטי?
בסקריפט כנראה בקלות
ללא סקריפט אי אפשר.

• הוסף לסימניות
בס"ד

תודה!
יש פה אולי מישהו שמבין בזה ויכול לנסות לבצע?
כמה עשויה לעלות עבודה כזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה