מיזופוניה - רגישות יתר לרעשים

כשמדברים על אזעקות בשנאה, חושבים על הרבה דברים. הפחד מהטילים, הפחד מההתרעה המלחיצה הזאת בפלאפון, החוסר רצון לרוץ במדרגות עם תינוקות על הידיים, הרצון הבסיסי לישון לילה שלם ברצף, האי נעימות מזה שכל דיירי הבניין יכירו את הפיג'מה המרוטה שלנו.

אף אחד לא חושב בכלל על הילדה הזאת שיושבת מכווצת במקלט, האוזניים שלה כבר כואבות מרוב שהיא סותמת אותן עמוק וזה בכלל לא עוזר, אף אחד לא חושב בכלל על ילדה שכרגע עוברת סיוט ממשי, והיא מתפללת שיפסיקו כבר להתפלל.

(וגם לנשום. ולהאנח, ולפהק)

(וגם שלא ינפנפו עם היד כדי לנסות לעשות רוח במקלט. בבקשה)
את כל כך צודקת.
זה העולם.
זה העולם שהוא שקר.
וזה כל כך קשה, לפעמים הקושי שנראה לכולם לא חשוב ולא משמעותי קשה פי אלף.
ככה זה, הכאבים החזקים הם אין להם תפאורה וצלילים.
ליבי איתך.

לנו ב"ה יש ממד בבית אבל עדיין זה לא עוזר לגמרי
כל המשפחה יודעת שלא אוכלים בממד! אם מישהו אוכל אני עושה להם סצנות שאני לא נכנסת (אני לא באמת מתכוונת לזה חלילה:)) וחוץ מזה בשניה שאני שומעת תסאונד של האזעקה אני רצה להביא איתי לממד אוזניות ושירים/מחשב/נייד
אבל שבת זה היה סבללל במיוחד שחלקם נכנסו עם האוכל כי ההינו תוך כדי הביס של ההמוציא ואוו מקווה שהאוזניים שלי לא מתרחבות מהאצבעות שאני תוקעת בהם
אגב גילי יש מצב את פונה אליי באישי? אין פה פשוט אפשרות אני לא מנויה...

וואי ריקי גם אני לא מנויה...

לנו ב"ה יש ממד בבית אבל עדיין זה לא עוזר לגמרי
כל המשפחה יודעת שלא אוכלים בממד! אם מישהו אוכל אני עושה להם סצנות שאני לא נכנסת (אני לא באמת מתכוונת לזה חלילה:)) וחוץ מזה בשניה שאני שומעת תסאונד של האזעקה אני רצה להביא איתי לממד אוזניות ושירים/מחשב/נייד
אבל שבת זה היה סבללל במיוחד שחלקם נכנסו עם האוכל כי ההינו תוך כדי הביס של ההמוציא ואוו מקווה שהאוזניים שלי לא מתרחבות מהאצבעות שאני תוקעת בהם
אגב גילי יש מצב את פונה אליי באישי? אין פה פשוט אפשרות אני לא מנויה...
תקני אטמי אוזניים טובים בסופר פארם, זה יכול ממש לעזור לך.
אני- זה הולך איתי לכל מקום, בטח לממ"ד.

העתקתי
מרגישה במחתרת חשאית

כשמדברים על אזעקות בשנאה, חושבים על הרבה דברים. הפחד מהטילים, הפחד מההתרעה המלחיצה הזאת בפלאפון, החוסר רצון לרוץ במדרגות עם תינוקות על הידיים, הרצון הבסיסי לישון לילה שלם ברצף, האי נעימות מזה שכל דיירי הבניין יכירו את הפיג'מה המרוטה שלנו.

אף אחד לא חושב בכלל על הילדה הזאת שיושבת מכווצת במקלט, האוזניים שלה כבר כואבות מרוב שהיא סותמת אותן עמוק וזה בכלל לא עוזר, אף אחד לא חושב בכלל על ילדה שכרגע עוברת סיוט ממשי, והיא מתפללת שיפסיקו כבר להתפלל.

(וגם לנשום. ולהאנח, ולפהק)

(וגם שלא ינפנפו עם היד כדי לנסות לעשות רוח במקלט. בבקשה)
כואב כואב כואב!

גילי ממליצה לך ממש במיוחד עם התקופה המלחיצה הזו,
שהסטרס גורם לסבל רב יותר,
לקחת בי קומפלקס או משהו אחר טבעי להרגעה.
בהצלחה!

וג(ם עצה שמישהי הביאה פה פעם,
לחשוב על ההתנהגות של השני כנורמלית והגיונית,
שזה גם יכול להפחית את הכעס והסטרס)

נערך לאחרונה ב:
לגמריייייייייייייייייי
אחים אחיות בסדרררררררררררררררררררררר
אבל הורים?
זה ממש קשה
מספיק הפרצופים שאני עושה בשבילי להרגיש לא נעים

לגמריייייייייייייייייי
אחים אחיות בסדרררררררררררררררררררררר
אבל הורים?
זה ממש קשה
מספיק הפרצופים שאני עושה בשבילי להרגיש לא נעים
לפעמים אני מעיזה לתהות ביני לביני למה היא לא קולטת לבד...

וואי קשה שזה אמהות נכון...?
חחחחחחחחחח
כן ממש זה אחד האתגרים....!
אמא שלי עושה דברים מוזרים עם הפה ועם הרוק
אני לא יכולה לראות את זה לא רק לשמוע
והיא עושה את זה כל הזמן בלי קשר לאוכל
אני כל הזמן מתרחקת ממנה זה קשה בטירוף
ברמה שעדיף לי לשמוע אותה אוכלת מאשר זה

לי הכי מפריע שמדברים עם אוכל, לועסים בקול, או שמנקים את השיניים עם הלשון-מזעזע!!!!! וכן קולות של בלית מים -זוועה!!!
:sick: בעעע

מתי יכניסו את נושא דרך ארץ, באוכל ושתיה
בצורה מסודרת ורצינית, בגנים, בבתי ספר...:unsure:

אני לא יודעת מה איתכן
אבל אני מעירה לאמאשלי ואבאשלי בעדינות (עד כמה שאני מצליחה)
קודם כל כל הבית יודע שלא אוכלים ליידי ובטח ובטח שלא בחדר שלי כשאני נמצאת
אם אמאשלי אוכלת ליידי אני אומרת לה אמא פליז אפשר בלי אוכל (כשאני נמצאת במקום
שאני יכולה לקום וללכת או לעבור חדר/לשים אוזניות אז זה הפתרון)

כן נכון
אבל אחרי שאת מעירה להם פעם פעמיים והם אחרי עשר דקות שוכחים כבר לא נעים לך...
ואם זה קורה כל יום...
אני כבר מיואשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת