מיזם 'אל תתקשר אליי' יוצא לדרך כדי לאפשר לחסום שיחות שיווקיות

• הוסף לסימניות
מישהי כתבה פה שאפשר להתקשר למספר שמטריד
ולעשות *9
ואז מבקש לאשר שרוצים הסרה על המספר
ויותר לא מטריד
ניסיתי והצליח על רוב הנודניקים
לפעמים בקו עצמו אומרים על מה להקיש על מנת להסיר
כמה פעמים הייתי צריכה להתקשר ? לכמה קווים ??? :unsure:;)
כל יום מס' חדש לאותו מטריד שמתקשר אף פעם לא גמרתי עת זה .....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא עם הקווים שעוברים על החוק ומצנתקים אבל אין שום אינדיקציה לדעת מי הוא בעל הקו ומדוע אין אפשרות הסרה
כשאני מתקשר בחזרה לקו אני שומע את ההודעה המתנשאת 'עצם האזנתכם לקו מהווה הסכמה לקבלת צינתוקים'...

אני בעד חוק שיחייב כל מצנתק להשמיע באופן ברור את שם החברה / המצנתק

• הוסף לסימניות
לתשומת לב המשתמשים בשירות הוואצאפון,

שמעתי שמתנתקים גם מזה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני חייב לציין שבתקופה האחרונה שהיתי רבות עם קרוב משפחה מבוגר בעל טלפון לא כשר, ולא היה צינתוק אחד.

• הוסף לסימניות
עד מתי נסבול מכל רשעים מציקים אלו. ולמה אף ח"כ חרדי לא עוזר לנו להיפטר מהם.
תודות לח"כ מיקי רוזנטל מהמחנה הציוני לשעבר [לא לא חרדי...] על המיזם

מישהו זוכר אותו????

• הוסף לסימניות
גיליתי שהקו ההוא הוא של הוצאת ספרים כלשהיא שצריכים לשלוח לי משהו.. מקווה שלא יתפסו טרמפ על הענין.. כבר היום התקשרו שוב..:(
הקו המציק ההוא נרגע בתקופה האחרונ, מקווה שלתמיד!!

• הוסף לסימניות
אני חייב לציין שבתקופה האחרונה שהיתי רבות עם קרוב משפחה מבוגר בעל טלפון לא כשר, ולא היה צינתוק אחד.
בגלל שאין להם דרך לדעת שהוא חרדי
במידה והוא יתקשר כמה פעמים לקווי תוכן (ענייניים ומקצועיים כלל שיהיו) המערכת תסמן אותו כבעל זיקה להיות חרדי ויזכה להיכנס למועדון.
אמנם יקבל פחות צינתוקים כי המספר שלו ימכר רק בחבילות פרימיום ולא לכל אחד שמצנתק ל''כל הכשרים'' אבל מידי תקופה יקבל ד''ש

• הוסף לסימניות
הרשות להגנת הצרכן: נפתחה ההרשמה למאגר 'אל תתקשר אליי'. החל מינואר אסור יהיה להתקשר בשיחות שיווק לצרכנים שהכניסו את מס' הטלפון שלהם למאגר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נרשמתי,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כמה פעמים הייתי צריכה להתקשר ? לכמה קווים ??? :unsure:;)
כל יום מס' חדש לאותו מטריד שמתקשר אף פעם לא גמרתי עת זה .

עשיתי איזה 7-8 צילצולים אבל מאז שקט.. כמעט
זה שווה לרוב הקווים זה עוזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה