דרוש מידע מיזם חדש לרפואת בת שבע בת שרה חיה

• הוסף לסימניות
1662557979105.png

• הוסף לסימניות
מיזם יפה ומבורך!!

רק דבר אחד קטן,
לא חושבת שנכון לכתוב אם האוטובוס מלא נחכה.
הרבה פעמים אוטובוס מלא מגיע אחרי המתנה של 50 דק' בשמש קופחת ולהמתין לאוטובוס הבא זה הרבה פעמים עלול לעלות לגמרי בבריאות, בטח כשמדובר בנשים.
עם כל הכבוד למנסחת ההודעה, אבל כנראה שלא משתמשת מספיק בתח''צ כדי להבין עד כמה הדבר הזה הוא לא דבר של מה בכך.

• הוסף לסימניות
האם המיזם מתואם עם המשפחה? האם היא הסכימה שהשם שלה יתנוסס על מודעה כזו?

לא לענין לתפוס טרמפ על אסון של מישהו אחר כדי לקדם אג'נדה שלא בהכרח מקובלת על המשפחה.

וקצת אירוני ודי מרושע להציע לנשים להשאר בתחנה כשהאסון קרה לאישה שעמדה בתחנה.

• הוסף לסימניות
לכן יותר לא תעמדי בתחנה forever?
ממצוות לא מתים, ככה הגננת אמרה.
דבר ראשון אני בהחלט בעד המיזם של נשים מאחורה,
אבל אפשר לשתף גם את הגברים במיזם
נשים מאחורה - ואם אין מקום - גברים יורדים..

כך שתי המינים יקחו חלק במיזם המבורך...
לא מאמינה שמישהו תפס טרמפ.. (או שאני תמימה....) זה יותר מישהו שלא חשב יותר מידי על השורה אם אין מקום לא עולים.. - זה הכל....

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אני בהחלט בעד המיזם של נשים מאחורה,
אבל אפשר לשתף גם את הגברים במיזם
נשים מאחורה - ואם אין מקום - גברים יורדים..

כך שתי המינים יקחו חלק במיזם המבורך...
לא מאמינה שמישהו תפס טרמפ.. (או שאני תמימה....) זה יותר מישהו שלא חשב יותר מידי על השורה אם אין מקום לא עולים.. - זה הכל....
או מישהו שלא חשב שצריך לבקש רשות לשים שם של מישהי חיה וקיימת ב"ה, ולנצל אותה למטרה שהיא לא בהכרח מזדהה איתה.

• הוסף לסימניות
אוקי אז ככה:
לגבי ההמתנה לא ציפו מאף אחת להמתין עוד 50 דק'!
הכוונה לאוטובוס שמגיע תדיר.. במיוחד אוטובוס מהכותל שהמצב שם מ-ז-ע-ז-ע!..
ו @ככר השוק היקרה, אמא שלה דברה בקו הישועות.. אז אני מאמינה שזה מתואם עם המערכת...

• הוסף לסימניות
אוקי אז ככה:
ו @ככר השוק היקרה, אמא שלה דברה בקו הישועות.. אז אני מאמינה שזה מתואם עם המערכת...
באוטובוס שהמצב מ-ז-ע-ז-ע אפשר לחכות גם חצי יום. זה לא נהיה יותר טוב, והחוצפה לדרוש מנשים להשאר בתחנה באמצעות שימוש בסיפור מצער כל כך, היא נבזות.
האם ביקשו אישור ממנה לרשום את שמה על קריאה כזו? אני חושבת שלא. להשתמש באדם כדי לקדם אגנדה זה דבר אסור ופסול.

• הוסף לסימניות
האם ביקשו אישור ממנה לרשום את שמה על קריאה כזו? אני חושבת שלא. להשתמש באדם כדי לקדם אגנדה זה דבר אסור ופסול.
באוטובוס שהמצב מ-ז-ע-ז-ע אפשר לחכות גם חצי יום.
אוקי! את לא מעוניינת, את לא חייבת!!
זה בא לעורר את מי שמעוניינת להתחזק, לא אותך!!

• הוסף לסימניות
אוקי! את לא מעוניינת, את לא חייבת!!
זה בא לעורר את מי שמעוניינת להתחזק, לא אותך!!
אני מוחה נגד עוולות כשאני מזהה אותן. כמו שאסור לגנוב כדי שיתפללו על מישהו, כך גם אסור לגנוב לו את שמו וזהותו כדי לקדם משהו.

• הוסף לסימניות
ואם אין מקום- הגברים גם לא עולים...
מצחיק בקושי.
ואז הם יתארגנו ביניהם שיישאר אחד שהוא גם חובש למקרה ש..

די נו, תתחילו להיות מציאותיים.

• הוסף לסימניות
אוקי אז ככה:
אין לי בעיה לגבי החלוקה היא מבורכת.
אבל לגבי הדרישה היא פשוט לא מציאותית.
כמי שמשתמשת בתח''צ יום יום כמה פעמים ביום, המצב מזעזע ואין שום סיכוי בעולם לצאת באמירה כזו.
לא די בכך שנשים מצטופפות כמו קרון בקר אחרי המתנה מייזעת לדרוש מהם להמתין שוב כשיודעים במעט בוודאות מלאה שגם האוטובוס הבא יהיה כך???
מבינה את המצב הרגיש, אבל הגיע הזמן להפסיק לשווק טרגדיות.
עם ישראל נרתם ומתפלל ומתחזק גם בלי יח''צ מוגזם.

• הוסף לסימניות
Harmonyapro לא באתי לשכנע פה אף אחת, לשיקולכן האישי.
ובואו נשאיר אתל האשכול להקפצות ולחיזוקים בלבד...

• הוסף לסימניות
מצחיק בקושי.
ואז הנשים יתארגנו ביניהן .....
(תזכורת, מדברים על אנשים שרוצים להתחזק, לא על קומבינות....)
אין בעיה להתחזק אבל צריך להיות גם מציאותיים בתוך ים החיזוק.

אדם שנתקל במקרה של פיקוח נפש בשבת אינו יכול לומר שהוא מתחזק כרגע בשמירת שבת ולכן שמישהו אחר יטפל.
התורה ציוותה אותנו ''וחי בהם'' לא ומת בהם.
עם כל הכבוד הדרישה הזו חסרת בסיס הגיוני.
ואם את לא מבינה במה מדובר את מוזמנת להתנסות בעצמך ולהבין.

בזה סיימתי.
שיהיו בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
נתפסתם לשורה אחת!!
אם כל הכבוד תנסו לקחת על עצמכם נשים מאחורה גברים מקדימה.... במילא לא יהיה בעיה להיות באוטובוס כמו קרונות בקר.....
נראה לי שאם כל הגברים יעלו מקדימה והנשים מאחורה המצב באוטובוסים יהיה הרבה יותר טוב!!!!

• הוסף לסימניות
אם האוטובוס מלא וגברים מתנגשים בנשים, אסור בין לגבר ובין לאשה לעלות לאוטובוס גם אם ליכא דרכא אחרינא, אין שום דבר בעולם שמתיר לעבור על איסור, [כמובן אם זה בלתי אפשרי להישמר], לא משנה כמה זמן מחכים כבר, ואם זה לא ככה אז על מה בדיוק מדובר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה