דרוש מידע מיזם לימוד אנגלית לגברים חרדים

• הוסף לסימניות
יש גם תכשיר נגד חרקים שנקרא "רייד".
אולי אפשר להוסיף סלוגן שכולל את המילה רייד ומכניס את ההקשר הרצוי.
סתם זורק דוגמא בלי קשר ובלי טעם, רק כדי להמחיש מה הכוונה שלי:
אנגליש רייד
כי זה כל ה'רייד'.
אתה אומר שדרך הסולגן להסביר ת'כוונה,
אהבתי..

• הוסף לסימניות
אציג את הדרישות האישיות שלי, והלוואי ותוכל להיות האיש המתאים. ואני מאמין שיש עוד כמה שחושבים כמוני ולכן הם נמנעים מללכת ללמוד אנגלית.
קודם כל חשוב לי מאוד מאוד לדעת אנגלית,
- הלימוד כקבוצה בכיתה מאוד מפריעה לי גם בגלל היציאה מהבית וגם לשבת כמו ילד בכיתה ג' להקשיב לשיעור, נגמלתי מזה, מה אוכל לעשות?
- בקורסים שונים יש המון קשקשת ודקדוק שאפילו האמריקאים בעצמם לא מודעים לזה והעיסוק האובססיבי בענין מוציא את כל החשק.
- שונא הקדמות ותיאוריות, רק מעשי. מגיעים לשיעורים ללימודים מלאים וגדושים.
- אווירה ואופי חרדי שמור וטהור.
- מקום מקצועי עם לימודים מקצועיים שמתוכננים ויודעים מראש מה הולכים ללמוד.

אלו הסיבות שבגללן אני לא מוצא מקום ללמוד.

• הוסף לסימניות
ראיון מבורך.
ניסיתי כמה פעמים לעזור לנשים וגברים חרדים להתקבל לעבודה בהייטק וחוסר באנגלית טובה הכשיל בחלק.

ועוד דבר, יצא לי לפגוש חרדים שלמדו אנגלית בקורסים אצל חרדים והיה שם לא מעט טעויות.
בדקדוק וגם במילים.

• הוסף לסימניות
אציג את הדרישות האישיות שלי, והלוואי ותוכל להיות האיש המתאים. ואני מאמין שיש עוד כמה שחושבים כמוני ולכן הם נמנעים מללכת ללמוד אנגלית.
- הלימוד כקבוצה בכיתה מאוד מפריעה לי גם בגלל היציאה מהבית וגם לשבת כמו ילד בכיתה ג' להקשיב לשיעור, נגמלתי מזה, מה אוכל לעשות?
- בקורסים שונים יש המון קשקשת ודקדוק שאפילו האמריקאים בעצמם לא מודעים לזה והעיסוק האובססיבי בענין מוציא את כל החשק.

בעניין הדקדוק, מסכים איתך 100%. זה בדיוק הטעויות של כל מי שמלמד אנגלית. מתחיל עם כללים וזמנים.
אתם ראיתם פעם ילד בן 5 שיודע מה זה פרזנט פרוגרסיב סימפל? אין. והוא גם לא משנן רשימת מילים עקרות. זה לא טבעי, ומתיש את המוח.
אז איך באמת הוא מדבר בלי טעויות? פשוט. מאז שהוא נולד, שנתיים הוא רק הקשיב. אחרי שנתיים פתח את הפה, קצת טעויות, ואחרי עוד שנה הכל טוב. אנחנו לא מחשבים שמתכנתים אותם עם כללים: דיר קומפיוטר ליסן טו מי: אם זה יחיד נסתר הווה, אז תוסיף סמך בסוף. ואם זה שאלה, אז אתה מוסיף את הדיד בהתחלה, ואחר כך את הפועל בהווה. לאישור הקש אנטר. זה לא עובד ככה.
רק לשמוע ולשמוע ולשמוע שעות על שעות. אחר כך כשתרצה לדבר, כבר יהיו לך בראש כמעט כל הקומבינציות של המשפטים שתרצה לחבר.

• הוסף לסימניות

בגדול הקונספט הוא למידה מרחוק דרך הרשת,
אם כל מיני זרזים, תמריצים,
ודברים מושכים שיהיה פאן וכיף ללמוד..
על ידי אוטומציה,

יש הרבה רעינות ברוך ד'..

בנוסף נדרשים שיתופי פעולה מעולם בניית אתרים, תיכנות,
UX-UI. ולאוו דוקא..

אנשים שלימוד אנגלית לחרדים חשוב 'ומדבר' אליהם.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לדעתי חשוב חלוקה לרמות.
כל תלמיד מקבל מבחן התאמה לפני שהוא נכנס (ועדיף מבחן התאמה חינם)
ומתאימים לו תכנית לימודים לפי הרמה שלו.
האם יתחיל מהאותיות, או מהמילים
או מהפרזנט סימפל פרוגרסיב...
(כמו שכתבו לעיל: דקדוק אפשר ללמוד, אבל רק אחרי שיודעים היטב את השפה, לא כעזר לידיעת השפה, אלא כסיכום וקטלוג הידע שהתלמיד קנה כבר).

• הוסף לסימניות
ראיון מבורך.
ניסיתי כמה פעמים לעזור לנשים וגברים חרדים להתקבל לעבודה בהייטק וחוסר באנגלית טובה הכשיל בחלק.

ועוד דבר, יצא לי לפגוש חרדים שלמדו אנגלית בקורסים אצל חרדים והיה שם לא מעט טעויות.
בדקדוק וגם במילים.
כדאי קודם לעבוד על עברית תקנית..
רעיון לא ראיון.

• הוסף לסימניות
שם יפה ומענין
ואנגלית זה דבר חשוב מאד רק שצריך כמובן לזכור ולהזכיר מה הדברים שחשובים לפני
כל האשכולות פה בפרוג הם הדברים שחשובים לפני?? גם דברים שחשובים פחות אבל הם חשובים כדאי ומומלץ לדבר עליהם...

• הוסף לסימניות
בהחלט דבר חשוב מאוד, היום כל חנות השם שלה הוא באנגלית, כל כתובת מייל באנגלית, כל נסיעה לחו"ל (ויש המון חרדים שנוסעים לחו"ל מחייב אנגלית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעניין הדקדוק, מסכים איתך 100%. זה בדיוק הטעויות של כל מי שמלמד אנגלית. מתחיל עם כללים וזמנים.
אתם ראיתם פעם ילד בן 5 שיודע מה זה פרזנט פרוגרסיב סימפל? אין. והוא גם לא משנן רשימת מילים עקרות. זה לא טבעי, ומתיש את המוח.
אז איך באמת הוא מדבר בלי טעויות? פשוט. מאז שהוא נולד, שנתיים הוא רק הקשיב. אחרי שנתיים פתח את הפה, קצת טעויות, ואחרי עוד שנה הכל טוב. אנחנו לא מחשבים שמתכנתים אותם עם כללים: דיר קומפיוטר ליסן טו מי: אם זה יחיד נסתר הווה, אז תוסיף סמך בסוף. ואם זה שאלה, אז אתה מוסיף את הדיד בהתחלה, ואחר כך את הפועל בהווה. לאישור הקש אנטר. זה לא עובד ככה.
רק לשמוע ולשמוע ולשמוע שעות על שעות. אחר כך כשתרצה לדבר, כבר יהיו לך בראש כמעט כל הקומבינציות של המשפטים שתרצה לחבר.
אתה באמת חושב שסתם מלשמוע שפה זרה שעות על גבי שעות אתה תלמד משהו? תרשה לי לפקפק בכך.
ילד כשמדברים איתו לא רק מדברים, אלא ממחישים לו מה הכוונה בכל דבר.
אם יש לך מישהו שידבר איתך באנגלית וימחיש לך מה הוא רוצה כמו לילד קטן אז אולי תלמד משהו...
בסופו של דבר הדקדוק לא כזה מסובך (הקושי העיקרי הוא בלדבר), ובלעדיו אי אפשר להבין באמת את השפה.
ולכן איו שום פתרון אחר מלבד שילוב דקדוק יחד עם למידה של אוצר מילים, שיכולה להיעשות בדרכים שונות, לאו דווקא בשינון רשימות מילים שזו באמת שיטה לא הכי מוצלחת, אלא בתוך טקסטים.

• הוסף לסימניות
דעתי (והרגשתי) הענייה:
הציבור מחולק בגדול ל3 קבוצות.
א. אנשים שאין להם מושג כלל באנגלית (מקסימום A B C ואולי D...) והם צריכים הכל מהבסיס.
ב. אנשים שיודעים לקרוא (ברמה בסיסית, לאט וכו' אך מילה באנגלית זה לא מילה בסינית..) אך לא מבינים את המשמעות. ואיתם צריך לעבוד בעיקר על אוצר מילים ודקדוק בסיסי (כמובן בצורה חווייתית ולא סתם שינון רשימות אינסופיות...).
ג. אנשים שיודעים לקרוא, מבינים הרבה פעמים את המשמעות אך האינטרקציה בדיבור מהווה מחסום משום מה (כנראה חוסר תרגול) שאותם צריך פשוט לדבר ו"להכריח" אותם לשוחח באנגלית (אולי הקלט הקולי של גוגל טרנסלייט יכול להיות בסיס לכזאת תוכנה), ואולי גם להדגיש דקדוק ברמה קצת יותר גבוהה ואסטרטגיות קריאה.

(אני אישית מזדהה עם הקבוצה השלישית, אני מבין וקורא ברמה טובה (מעל 100 באמיר"ם) אך השמיעה/דיבור קשה לי).

מקווה שתרמתי משהו.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד תגובות ותובונות שלכם
תודה מראש
וכל הכבוד על הטיפול בנושא, כי זה דבר שהולך ונהיה בסיסי ברמה הכי בסיסית ונדמה לי שלא ירחק היום וזה יכנס לתוכניות הלימוד בת"תים כי בשונה ממתמטיקה ברמה מעבר לבסיס שלומדים וכדו' שאפשר להשלים (במאמץ, אבל אפשרי) במכינה וכדו' תוך שנה, אנגלית שזה שפה זה דבר שצריך את הזמן כדי שיספג (וכמובן, גרסא דינקותא..) וזה מחסום אדיר לכל מי שרוצה באיזשהו שלב ללמוד מקצוע כלשהו על מנת להתפרנס.

• הוסף לסימניות
דעתי (והרגשתי) הענייה:
הציבור מחולק בגדול ל3 קבוצות.
א. אנשים שאין להם מושג כלל באנגלית (מקסימום A B C ואולי D...) והם צריכים הכל מהבסיס.
ב. אנשים שיודעים לקרוא (ברמה בסיסית, לאט וכו' אך מילה באנגלית זה לא מילה בסינית..) אך לא מבינים את המשמעות. ואיתם צריך לעבוד בעיקר על אוצר מילים ודקדוק בסיסי (כמובן בצורה חווייתית ולא סתם שינון רשימות אינסופיות...).
ג. אנשים שיודעים לקרוא, מבינים הרבה פעמים את המשמעות אך האינטרקציה בדיבור מהווה מחסום משום מה (כנראה חוסר תרגול) שאותם צריך פשוט לדבר ו"להכריח" אותם לשוחח באנגלית (אולי הקלט הקולי של גוגל טרנסלייט יכול להיות בסיס לכזאת תוכנה), ואולי גם להדגיש דקדוק ברמה קצת יותר גבוהה ואסטרטגיות קריאה.

(אני אישית מזדהה עם הקבוצה השלישית, אני מבין וקורא ברמה טובה (מעל 100 באמיר"ם) אך השמיעה/דיבור קשה לי).

מקווה שתרמתי משהו.
תרמת
אם הבנתי נכון להתמקד יותר בדיבור
כי את שאר הדברים ניתן ללמוד ברשת לבד למי שקצת בעניין

• הוסף לסימניות
אתה באמת חושב שסתם מלשמוע שפה זרה שעות על גבי שעות אתה תלמד משהו? תרשה לי לפקפק בכך.
אני מסכים איתך. זה מתאים רק למי שיש לו רקע בשפה ורוצה לשפר את עצמו מ"מבין קצת" ל"מבין כמעט הכל".

• הוסף לסימניות
לי טוב
טוב לי בחיים
גם בזה שאני לא יודע אנגלית
שיערב לך.. אבל למה אני שומע זלזול בין השורות???
אף אחד לא שאל האם טוב לך בחיים בלי אנגלית אלא האם ישנם כאלו (והרבה) שחסר להם האנגלית בחיים.

מניח שלא היית כותב כזאת תשובה באשכול שמדבר על פתרון לבעיית השמנה/חצ'קונים/כאבי גב וכדו' גם אם לא היה מפריע לך להיות שמן/מחוצ'קן/כאוב וכדו'

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה