עזרה מיזם שצריך עזרה

• הוסף לסימניות
אני מכירה הרבה רווקות בגילאים מבוגרים שמסתובבות בינינו ואין להן מענה, כל שבת הן מחפשות איפה להיות ולא תמיד יש.
חשבתי על מיזם של שבתות לבנות האלו, כולל מרצים וכל מה שצריך, משהו בסכום עד 150 ש"ח לבת כדי שיוכלו לעמוד בזה וזה יהיה נוח וזמין לכל אחת, אבל אין לי משאבים אם נעשה את זה ביחד ובשיתוף פעולה זה יכול להצליח מאוד, יש למישהו רעיון איך להרים את זה?

• הוסף לסימניות
איזה סוג של שיתוף פעולה את מחפשת?
מישהו שיממן את זה?
או מישהו שיעזור לך למנף את הפרוייקט?

• הוסף לסימניות
אני רווקה ואני מכירה הרבה רווקות בגילאים מבוגרים שמסתובבות בינינו ואין להן מענה, כל שבת הן מחפשות איפה להיות ולא תמיד יש.
חשבתי על מיזם של שבתות לבנות האלו, כולל מרצים וכל מה שצריך, משהו בסכום עד 150 ש"ח לבת כדי שיוכלו לעמוד בזה וזה יהיה נוח וזמין לכל אחת, אבל אין לי משאביםן אם נעשה את זה ביחד ובשיתוף פעולה זה יכול להצליח מאוד, יש למישהו רעיון איך להרים את זה?
יש שבתות של הרב דיאמנט ועוד כמה, את מחפשת משהו שונה?

• הוסף לסימניות
יש את משעול, תהילה
ארגונים שעושים זאת.
מחפשת משהו שבת- שבת?
תפעול רציני

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכירה הרבה רווקות בגילאים מבוגרים שמסתובבות בינינו ואין להן מענה, כל שבת הן מחפשות איפה להיות ולא תמיד יש.
חשבתי על מיזם של שבתות לבנות האלו, כולל מרצים וכל מה שצריך, משהו בסכום עד 150 ש"ח לבת כדי שיוכלו לעמוד בזה וזה יהיה נוח וזמין לכל אחת, אבל אין לי משאביםן אם נעשה את זה ביחד ובשיתוף פעולה זה יכול להצליח מאוד, יש למישהו רעיון איך להרים את זה?
אני אשמח לעזור ולהשתתף :)
אם זה פרקטי דברי איתי

• הוסף לסימניות
בשביל זה צריך תרומות.
העלות עצמה גבוהה יותר....

בד"כ לרווקות יש משכורת ותרומה כספית זה פחות מה שחסר להן.
ובדרך כלל לרווקות יש הרבה הוצאות ולא תמיד מספיק משכורת.

• הוסף לסימניות
אז הן צריכות דבר ראשון יעוץ כלכלי.
אין להן יותר הוצאות מנשים נשואות, לפחות אם הן גרות בבית ההורים. ואם המשכורת לא מספיקה להן בשלב שהן יכולות לעבוד הרבה ולחסוך - המצב קשה

• הוסף לסימניות
הכל בסדר ...
היא לא ביקשה עצות איך להתנהל כלכלית
במיוחד שאתם לא מכירים ולא יודעים
מי שיכולה לעזור בנושא שנפתח אחלה
.....
לא ביקשה, אבל הסבירה שיש הוצאות שהמשכורת לא מספיקה.

• הוסף לסימניות
הכל בסדר ...
היא לא ביקשה עצות איך להתנהל כלכלית
במיוחד שאתם לא מכירים ולא יודעים
מי שיכולה לעזור בנושא שנפתח אחלה
.....
זה לא בא מצרות עין ולא מביקורת.
רק לעזור לדייק את מטרת המיזם ומה הוא משרת ובעקבות כך איך לקדם אותו.

הייתי שם, עם הרווקות, אין לי כל כונה להתנשא או להציק.

• הוסף לסימניות
לא ביקשה, אבל הסבירה שיש הוצאות שהמשכורת לא מספיקה.
היא לא ביקשה הטפת מוסר , היא פשוט ענתה לתגובה קודמת
לענייננו אם יש פה בנות רווקות שזורם להם הרעיון דברו איתי או עם @צלצולית ונראה אם אנחנו מצליחות לארגן קבוצה או משהו

• הוסף לסימניות
הכוונה לרווקות שלא גרות עם ההורים?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש חלוקה.
בגל מקרה מי שלא גרה עם ההורים כנראה כבר עושה שבת עם חברות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה