מיחזור מסלול

• הוסף לסימניות
בבקשה למיחזור הם לוקחים סכום גבוה יותר כמרווח ביטחון שאם עד הביצוע הסכום יעלה כתוצאה מהריבית או הצמדה
שעדיין יהיה מספיק, כשמבצעים בפועל מבצעים לפי היתרה ולא לפי הסכום שהופיע במסמכים.
אכן. כך זה באמת היה. תודה.
מישהו יודע איך אני רואה אחורה את היתרה שהיתה באותו מסלול? כי באתר טפחות זה מראה הלאה חדשה על המסלול הזה, ואי אפשר לראות בדיוק כמה היתה היתרה. רציתי לדעת אם לקחו לי עוד כמה מאות או אלפים על הפרשי הצמדה וכאלו שהם כאילו "הפסידו"

• הוסף לסימניות
אכן. כך זה באמת היה. תודה.
מישהו יודע איך אני רואה אחורה את היתרה שהיתה באותו מסלול? כי באתר טפחות זה מראה הלאה חדשה על המסלול הזה, ואי אפשר לראות בדיוק כמה היתה היתרה. רציתי לדעת אם לקחו לי עוד כמה מאות או אלפים על הפרשי הצמדה וכאלו שהם כאילו "הפסידו"
טוב בדקתי ואכן פיצוי מדד עלה לי 150.
אבל הבנק לא יודע להגיד לי אם לקחו לי כסף על פתיחת תיק משכנתא. הם טוענים שאם כן זה בתוך ההחזר החודשי. למה אין איזה מכתב מסודר שאני יראה כמה לקחו על מה?

• הוסף לסימניות
מצרף את המכתב שנשלח מהבנק אחרי המיחזור.
בעצם שילמתי רק הפרשי ממש תוספת, וכל השאר זה פשוט פריעת ההלואה?
לא היה פה על פתיחת תיק או פיצוי על הריבית?
1734255481817.png

• הוסף לסימניות
שילמת על ההלוואה ועל הריבית עד יום הסילוק
על פתיחת תיק אם יש כנראה תשלם בתשלום החודשי הראשון
אתה אמור לקבל על זה מכתב מהבנק

• הוסף לסימניות
שילמת על ההלוואה ועל הריבית עד יום הסילוק
על פתיחת תיק אם יש כנראה תשלם בתשלום החודשי הראשון
אתה אמור לקבל על זה מכתב מהבנק
לא היה אמור להיות כתוב את זה כאן במה ששלחתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה