- הוסף לסימניות
שלום לכולם!
פה אשתף במיטב היצירות שלי (כמובן מה שאני חושב שהמיטב)
אשמח לתגובות.!
פה אשתף במיטב היצירות שלי (כמובן מה שאני חושב שהמיטב)
אשמח לתגובות.!
,תודה רבה!ממש יפה.
נייט קפה.מאד יפה ועשיר. איפה אתה יוצר?
תודה רבה, (מוכשרוואוו...מוכשר\ת..מדהייייםםםם...אפשר להוריד ולהשתמש לצורך פרטי?
תודה...תודה רבה, (מוכשר) בהחלט כן!
נייט קפה זה כמו לומר אני יותר בAI....נייט קפה.
אוקי אני משתמש במלא מודלים אבל לרוב במודלים של sdxl (שגם בהם יש מלא , אבל לא אפרט.)באיזה מודל בנייטקפה?
הגיוני שאתה כבר מכיר.ואיך השם משתמש שלך בנייטקפה?
האמת שלא הכרתי אני פחות בנייטקפה. אבל זה מדהים היצירות שלך בנייטקפה. ברמה גבוהה מאד, מצפה מאד לראות אותך עם הרמה המטורפת הזו מכבדת אותנו בפרוג ומשתתפת באתגרים היומיים והשבועיים, תכנסי פה רף חדש....אוקי אני משתמש במלא מודלים אבל לרוב במודלים של sdxl (שגם בהם יש מלא , אבל לא אפרט.)
הגיוני שאתה כבר מכיר.
תודה על המילים המחממות.האמת שלא הכרתי אני פחות בנייטקפה. אבל זה מדהים היצירות שלך בנייטקפה. ברמה גבוהה מאד, מצפה מאד לראות אותך עם הרמה המטורפת הזו מכבדת אותנו בפרוג ומשתתפת באתגרים היומיים והשבועיים, תכנסי פה רף חדש....
ואגב...עקבתי בנייטקפה...
יש גם אתגרי אומנות וחשיפה כפולה בהחלט.תודה על המילים המחממות.
ותודה על העוקב...
כמובן שאחזיר.
בנושא האתגרים מקווה להשתדל להשתתף , אבל זה קצת יותר פחות לסגנון שלי כי רוב האתגרים הם ליצור תמונות כאילו של סצנות ודברים. ואני יוצר יותר אומנות , וחשיפה כפולה.
אפרופו חשיפה כפולה זה שלי ממידג'רניתודה על המילים המחממות.
ותודה על העוקב...
כמובן שאחזיר.
בנושא האתגרים מקווה להשתדל להשתתף , אבל זה קצת יותר פחות לסגנון שלי כי רוב האתגרים הם ליצור תמונות כאילו של סצנות ודברים. ואני יוצר יותר אומנות , וחשיפה כפולה.
וואו אני כבר עוקב בלי לדעת את השורשיםאוקי אני משתמש במלא מודלים אבל לרוב במודלים של sdxl (שגם בהם יש מלא , אבל לא אפרט.)
הגיוני שאתה כבר מכיר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים