התייעצות מיטה לילד ברוחב 55 ס"מ זה נורמלי?

• הוסף לסימניות
יש לי מיטת שלישיה ואני רוצה להפוך אותה לרביעיה על ידי הפיכת המגירות למיטה רביעית (זה ייצא יפה, אל דאגה:))
אלא שרוחב המגירות הוא 55.5 ס"מ (הם לא מגיעות עד סוף רוחב המיטה שמעליהם)
איך כזה רוחב לילד בן 6? לא פוגע בהתפתחות או משהו כזה?
כרגע בגודל הוא די ציפלון:(

• הוסף לסימניות
מיטת תינוק סטנדרטית רוחב 70 ס"מ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי מיטת שלישיה ואני רוצה להפוך אותה לרביעיה על ידי הפיכת המגירות למיטה רביעית (זה ייצא יפה, אל דאגה:))

תנסי ותראי איך הוא מרגיש.
יש ילדים שאוהבים לישון שניים במיטה. גם כשיש מיטות מספיקות לכל הילדים. לא שמעתי מעולם שנגרם להם נזק התפתחותי.
למה שהתגלגלות במיטה גדולה תעזור להתפתח לא מצליחה להבין, ולמה 75 ס"מ מתאים לנערה בת 18 ו55 ס"מ לא מתאים לילד רזון בן 6? :rolleyes:
רוחב המיטות הרגילות הוא גם עבור ביטחון הילד שלא יפול ולא רק עבור מרחב. וכאן עם 'גדרות' המגירה את מכוסה בטיחותית לחלוטין.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות

הייתי קוראת לזה דרגש, לא מיטה.

• הוסף לסימניות
הוא לא ישאר בן 6 לתמיד, בע"ה.
ואולי גם לא ציפלון...

• הוסף לסימניות
ואולי גם לא ציפלון...

לא הבטיחו להלין אותו שם עד זקנה ושיבה (:

יש מצב שנגר יוכל לעזור לך להפוך את המגרות למיטה רחבה יותר, בעבודה קוסמטית קטנה. שווה לך להתייעץ עם נגר שמתמחה בתיקונים. (בבני ברק יש לי המלצה על איש מקצוע כזה).

• הוסף לסימניות
לי יש בבית מיטה של 2 עם מגירה גדולה למצעים
שמנו בתוכה מזרן עבה של מיטת תינוק, לא מגיע לכל אורך המיטה
והבן שלי בן 3 ישן שם וממש טוב לו שם

• הוסף לסימניות
שינה במרחב צר היא לא בריאה, לא בגלל היכולת להתגלגל בשינה.

כשאדם יישן ומתגלגל במיטתו למה הוא בעצם לא נופל? איך הוא יודע איפה נגמרת המיטה מתוך שינה?
הסיבה לכך שהקב''ה ברא לכל אדם כעין מד מרחק במוח. (אותו דבר גם במדרגות) כשאדם מתקרב מידיי לשפת המיטה/המדרגה. אוטמטית הוא חוזר מעט אחורה בלי להרגיש.

ברגע שהמיטה צרה מידיי המוח נותן הוראה לשרירים להישאר בהיכון. שינה קפוצה שכזו היא לא בריאה:
א. השרירים לא מורפים מאה אחוז.
ב. המוח-הגוף לא במנוחה מוחלטת ולכן השינה אינה עמוקה ובריאה כמו שילד (ובעצם כל אדם) זקוק לה.

לתשומת לבכם!
ילדים שנופלים הרבה מהמיטה הם גם בד''כ לא יכולים לרדת מהר במדרגות-חומר למחשבה...

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לתת לו לישון במיטה אחרת ולפתוח אותה ברוחב כזה.

למה שהתגלגלות במיטה גדולה תעזור להתפתח לא מצליחה להבין, ולמה 75 ס"מ מתאים לנערה בת 18 ו55 ס"מ לא מתאים לילד רזון בן 6? :rolleyes:
נשמע הגיוני תכלס.

• הוסף לסימניות
אני לא מהסוג המתפנק.
שאלת בכנות, אענה בכנות, אני לא הייתי הולכת על זה.
אפילו ביתי בת השלוש, ישנה על מיטה רחבה יותר.
צריך מרחב מינימלי כדי לנוע במיטה. לא?
לא, זה לא נורמלי!
הוא בן אדם.
60 ס"מ זה רוחב של עריסה, אז פחות מזה, ועוד לילד בן 6 זה ממש לא ילך.
יהיה לו יותר נוח לישון עם מזרון על הרצפה מאשר בכזאת מיטה.
עריסת תינוק קטן זה בין 50-60
מיטת תינוק 70
תביני לבד
הייתי קוראת לזה דרגש, לא מיטה.
ואולי גם לא ציפלון...
שינה במרחב צר היא לא בריאה, לא בגלל היכולת להתגלגל בשינה.

כשאדם יישן ומתגלגל במיטתו למה הוא בעצם לא נופל? איך הוא יודע איפה נגמרת המיטה מתוך שינה?
הסיבה לכך שהקב''ה ברא לכל אדם כעין מד מרחק במוח. (אותו דבר גם במדרגות) כשאדם מתקרב מידיי לשפת המיטה/המדרגה. אוטמטית הוא חוזר מעט אחורה בלי להרגיש.

ברגע שהמיטה צרה מידיי המוח נותן הוראה לשרירים להישאר בהיכון. שינה קפוצה שכזו היא לא בריאה:
א. השרירים לא מורפים מאה אחוז.
ב. המוח-הגוף לא במנוחה מוחלטת ולכן השינה אינה עמוקה ובריאה כמו שילד (ובעצם כל אדם) זקוק לה.

לתשומת לבכם!
ילדים שנופלים הרבה מהמיטה הם גם בד''כ לא יכולים לרדת מהר במדרגות-חומר למחשבה...
תודה לכולם על התגובות והאיכפתיות!!
קיבלתי את דעתכם ואפילו שזה היה כרוך בהמון מאמץ וקומבינות הגדלתי את רוחב המגירות לרוחב 68 ס"מ
(לא אני, בעלי :)) יצא יפהפה (מצורף תמונה), והבן שלי נרדם בשניה רפוי ונינוח כמדובר...
אגב, בעלי התייעץ עם נגר בשם ציון מבני ברק ובנה את זה לפי ההנחיות שלו וגם את המשטח עצמו הוא קנה אצלו
שירות אדיב וזול! למי שירצה אתן את המספר באישי.

קבצים מצורפים

• DSC02595.JPG
    DSC02595.JPG
    1.4 MB · צפיות: 74
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות והאיכפתיות!!
קיבלתי את דעתכם ואפילו שזה היה כרוך בהמון מאמץ וקומבינות הגדלתי את רוחב המגירות לרוחב 68 ס"מ
(לא אני, בעלי :)) יצא יפהפה (מצורף תמונה), והבן שלי נרדם בשניה רפוי ונינוח כמדובר...
אגב, בעלי התייעץ עם נגר בשם ציון מבני ברק ובנה את זה לפי ההנחיות שלו וגם את המשטח עצמו הוא קנה אצלו
שירות אדיב וזול! למי שירצה אתן את המספר באישי.
וואוו. יצא ממש יפה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה