מיטה מעץ צבוע בתנור בקו 0

• פותח הנושא ext
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לקנות מיטה בצבע בתנור בקו 0 עם המזרון ? ואם לא מה המינימום למסגרת המיטה ?

• הוסף לסימניות
הכוונה בעצם למיטת בסיס מעץ?
אפשרי, השאלה אם נוח ויפה
אם יש מסגרת שבולעת את המזרון לתוכה- יהיה לה עובי
עובי מינימום לפלטת סנדוויץ/ MDF בעובי מספק הינו 1.8 ס"מ
אך מומלץ לבחור בעובי מעט יותר- 2.4 ס"מ לתוספת חוזק

• הוסף לסימניות
הכוונה בעצם למיטת בסיס מעץ?
אפשרי, השאלה אם נוח ויפה
אם יש מסגרת שבולעת את המזרון לתוכה- יהיה לה עובי
עובי מינימום לפלטת סנדוויץ/ MDF בעובי מספק הינו 1.8 ס"מ
אך מומלץ לבחור בעובי מעט יותר- 2.4 ס"מ לתוספת חוזק
יש לכם נגר שעושה את זה? פשוט הנגר שרציתי לא מוכן פחות מ4 סמ למסגרת, ואצלינו בחדר זה קריטי

• הוסף לסימניות
בצבע בתנור בקו 0 עם
מתכוונת שהחיבורים יהיו קו 0?
אם כן מכינה אותך מראש שזה לא יהיה...
אני לא יכולה לסבול חיבורים וחייבת קו 0.
הלכתי למלא נגרים עם ציור של החדר שלי לנקבל הצעה...
נגר איד הסכים לעשות לי כמובן אם להוריד את החיבורען למינימום האפשרי....
אבל אין אפשרות לחיבור 0. תמיד יניה 2 עד 4 ממ. דבר אחד שזה היה חלק קטן הוא הסכים לעשות לי שהוא יכניס את זה לתנור מחובר כבר...
אני אישית מפריע לי אפילו המינימום של המינימום...
אבל שתדעי ששני מילמטר בטוחחח יהיה לך. בתקווה שתמצאי משהוא שבכלל יסכים להתחייב שלא יהיה.. .

• הוסף לסימניות
אבל שתדעי ששני מילמטר בטוחחח יהיה לך. בתקווה שתמצאי משהוא שבכלל יסכים להתחייב שלא יהיה.. .
שני מילימטר זה בסדר :)
אשמח לשמוע מי הנגר ומה המחיר

• הוסף לסימניות
דבר ראשון מצרפת תמונה.
שימי לב בשידה אגו יש מילימטר הבדל.
אבל בשולחן יש יותר. המפעל שלו טען ששם א"א לעשות יותר (או שהם לא רצו... מספיק דברים דרשתי שיעשו שוב)

עשיתי שולחן שידה עם שני מגירות וקלפה. עלה לי בסביבות ה5 אלף לצבע בתנור. (ההצעה הכי זולה שקבלנו, רוב ההצעות היו כזה מחיר על פורמייקה)
עשיתי בבונזאי בדרל ששת הימים.

קבצים מצורפים

• 20211220_155846.jpg
    20211220_155846.jpg
    1.1 MB · צפיות: 54
  • 20211220_155835.jpg
    20211220_155835.jpg
    1.1 MB · צפיות: 53
  • 20211220_155856.jpg
    20211220_155856.jpg
    1 MB · צפיות: 57
  • תודה
Reactions: ext

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה