מה הכוונה?אנשים שם די התפרעו עם התמונות- מה שראינו כשהיינו שם
מידות לא יודעת- עשינו די סטנדרתי כי זה שגכירות,
אז לא סטנדרטי.....שזה הערכה של המגן גב
יש להם מזרונים לדוגמה בחנות??ברהיטי אשל בירושלים מוכר את הרהיטים של חברה זו
הוא נחשב מאד אמין..
והכי חשוב..
הוא הכי זול יותר מכל חנויות הרהיטים בדוק!!!!
זה הפרשים של מאות ואלפי שקלים לקניה!!
אפשר פרטים שלהם?לי יש מיטה די דומה, הזמנתי אצל שפיץ ברחוב תורת חסד בירושלים בעיצוב אישי שאני ציירתי- כולל סנטימטרים. הם עושים הכול מדויק...
אגב, זו חנות מעולה ממש וזולה! איכות מטורפת! כל המשפחה שלי קנתה שם ואצל חלק זה מעל 10 שנים
052-7164913אפשר פרטים שלהם?
גם אנחנו עשינו באשל רהיטים ויצא מטורףאנחנו גם עשינו אצל אשל רהיטים בירושלים, בדיוק כזו דוגמא, רק שהריפוד היה מקיר לקיר, מושלמות-והגב יותר גבוה, יצא לנו זול משמעותית מכל חנות אחרת, הוא סיכם עם הנגר שלו...
זה תוספת מחיר הגודל הזה או כמו הסטנדרט?עשינו גם ראש גדול 2.90 רוחב
בגובה נראה לי 1.30
הייאיכשהו הגעתי לאתר הזה של חברת נטורל קומפורט
ומצאתי את שאהבה נפשי
אך רציתי לדעת אם מישהו מכיר\ה את החברה הזאת מבחינת איכות או כל דבר שישפוך לנו אור על זה
כמו"כ אשמח לדעת אם כשמזמינים מכזה מקום יש אפשרות להוסיף אורך בראש מיטה ?
או לעשות חורים לשקעים בראש מיטה?או שכאלו דברים זה רק אצל נגר??צפה בקובץ המצורף 1062198
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים