דרוש מידע מיטה מרופדת יפהיפיה (אולי אתם מכירים את המפעל שמייצר אותה)

• הוסף לסימניות
סתם הערה, קניתי חדר שינה בחנות. ואח"כ מצאתי את הדגם הזה באינטרנט בכמה אתרים
בכולם עלה יותר יקר מהמחיר שאני שילמתי בסוף.

(עלה גם להפריד את המיטות תוספת של בערך 1000 ש"ח כשבחנות זה היה המחיר ההתחלתי.)

שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
עשינו ממש עכשיו ברהיטי יבנה בבני ברק משהו ממש דומה
אנחנו החלטנו איזה רוחב יהיו העמודים

• הוסף לסימניות
אנחנו גם עשינו אצל אשל רהיטים בירושלים, בדיוק כזו דוגמא, רק שהריפוד היה מקיר לקיר, מושלמות-והגב יותר גבוה, יצא לנו זול משמעותית מכל חנות אחרת, הוא סיכם עם הנגר שלו...

• הוסף לסימניות
תמונה פחות,

אני לא זוכרת מדויק אבל הכל יצא באזור 4,500- שזה הערכה של המגן גב, הפרדה 0 בין מיטות ובסוף המיטות גובה קטן מאד כדי שהמזרונים לא יחליקו,

מידות לא יודעת- עשינו די סטנדרתי כי זה שגכירות,
ואת יכולה להביא תמונה של מה שבאלך והם עושים לפי התמונה, זורמים עם הכל- אחרי שהנגר שלהם או הרפד מאשר שהם יכולים לעשות.

אנשים שם די התפרעו עם התמונות- מה שראינו כשהיינו שם

• הוסף לסימניות
אנשים שם די התפרעו עם התמונות- מה שראינו כשהיינו שם
מה הכוונה?
מבחינת עיצובים שביקשו?

הם מוכרים מיטות ממפעלים שונים ע"פ קטלוגים?
או שהם מייצרים את המיטות לבד
לא כ"כ הבנתי

• הוסף לסימניות
כן, מבחינת מה שאנשים ביקשו,

יכול להיות שזה גם ממפעלים, אני שמעתי אותו עונה לאנשים שהוא שואל את הנגר- אז לא יודעת דרך מי הוא עובד,

תשאלי אותם- הם מאד נחמדים,

אבל אני יודעת שהיו עליית מחירים

• הוסף לסימניות
עשינו שכשהמיטות מופרדות הם עדין בגבול המגן גב, מיטות 90

• הוסף לסימניות
יש חנות ברחוב יוסף זיו כמדומני (אולי עולם המזרונים?) שיש להם דגמים כאלו
זה מגיע מוכן
ראש המיטה מוברג למיטות
חור יהרוס את הגב לגמרי כי הוא לא מלא כולו בעץ, זו יותר קונסטרוקציה של עץ ועליה מתוח בד עם קצת ריפוד בפנים

• הוסף לסימניות
ברהיטי אשל בירושלים מוכר את הרהיטים של חברה זו
הוא נחשב מאד אמין..
והכי חשוב..
הוא הכי זול יותר מכל חנויות הרהיטים בדוק!!!!
זה הפרשים של מאות ואלפי שקלים לקניה!!
יש להם מזרונים לדוגמה בחנות??
יש להם בזה מחירים זולים
של איזה חברות איך אפשר ליצור איתם קשר?

• הוסף לסימניות
לי יש מיטה די דומה, הזמנתי אצל שפיץ ברחוב תורת חסד בירושלים בעיצוב אישי שאני ציירתי- כולל סנטימטרים. הם עושים הכול מדויק...
אגב, זו חנות מעולה ממש וזולה! איכות מטורפת! כל המשפחה שלי קנתה שם ואצל חלק זה מעל 10 שנים
אפשר פרטים שלהם?

• הוסף לסימניות
אנחנו גם עשינו אצל אשל רהיטים בירושלים, בדיוק כזו דוגמא, רק שהריפוד היה מקיר לקיר, מושלמות-והגב יותר גבוה, יצא לנו זול משמעותית מכל חנות אחרת, הוא סיכם עם הנגר שלו...
גם אנחנו עשינו באשל רהיטים ויצא מטורף
גימורים מושלמים!
ומאוד מאוד חזק!
הבנתי שזה הרפד הכי טוב בשוק
עשינו גם ראש גדול 2.90 רוחב
בגובה נראה לי 1.30
אנחנו כן עשינו שקעים שמתלבשים על הראש מיטה בשני הצדדים של הראש
מאוד נוח! ומושלם וזה גם לא עולה תוספת
הוא נותן לבחור מכל הבדים הכי יקרים בשוק בלי תוספת
אכן עמוס שם מאוד וזה לא כל כך נוח
גם הארונות הזזה שלו מליון דולר
זה נגר שבא הבייתה ובונה הכל מאפס.. ואנחנו אמרנו לו מה הרווח בין כל מדף ואיפה תלייה וכו
טיפ קטן. עדיף לתאם לצהריים ולא לערב כי אז עמוס שם נורא
לגבי הדגם של הראש עשינו עם שילוב של פסי פורמייקה בצבע זהב מוברש עם בד ורוד עתיק
ויצא מהמם!
מבחינת מחיר לא כל כך עשינו סקר שוק כי המליצו לנו מלא על המקום הזה אבל הבנתי שזה מחירים מצויינים מאוד לעומת השוק
מאוד קשה לתפוס אותם לפני הקניה בגלל העומס
אבל אחרי הקנייה היה שירות מושלם!
היה לנו בעיה קטנה עם הצבע של השידה והוא קפץ אלינו במיוחד ועמד על הרפד להחליף לנו את השידה לחדשה

• הוסף לסימניות
איכשהו הגעתי לאתר הזה של חברת נטורל קומפורט
ומצאתי את שאהבה נפשי
אך רציתי לדעת אם מישהו מכיר\ה את החברה הזאת מבחינת איכות או כל דבר שישפוך לנו אור על זה
כמו"כ אשמח לדעת אם כשמזמינים מכזה מקום יש אפשרות להוסיף אורך בראש מיטה ?
או לעשות חורים לשקעים בראש מיטה?או שכאלו דברים זה רק אצל נגר??צפה בקובץ המצורף 1062198
היי
ראיתי באתר שלהם גם את המיטות האלה האם אכן קניתם אותם ויודעים האם הם טובות ? או קבלתם איזה שהוא מידע על החברה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה