עיצוב פנים מיטה מרופדת לחדר ילדים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מיטה מרופדת לחדר ילדים
אשמח לדעת ממי שיש לה אם זה פרקטי מבחינת נקיון
ואיזה צבע כדאי לקחת לריפוד שיהיה נטרלי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי יש, גם בחדר שינה וגם בחדר בנות
עושה הרבה ללקוחות שלי, ממליצה מאוד
באמת יש עניין להקפיד על בד רחיץ - ממליצה על בדי של חברת רפאל דגם וולוטו
כל גווני הבז' הם נטרלים

• הוסף לסימניות
לי יש, גם בחדר שינה וגם בחדר בנות
עושה הרבה ללקוחות שלי, ממליצה מאוד
באמת יש עניין להקפיד על בד רחיץ - ממליצה על בדי של חברת רפאל דגם וולוטו
כל גווני הבז' הם נטרלים
יש לי בחדר שינה מיטה מרופדת בגווני הבז
לא רוצה שיראה דומה, יש לך רעיון לצבע נוסף?
ואולי יש לך תמונה של המיטה בחדר ילדים

• הוסף לסימניות
לי בחדר שינה יש אפור
ובחדר ילדים גוון טרוכיז - ירוק
בחדר נוסף אפור בהיר.

מרוצה מאד מכולם ב"ה.

• הוסף לסימניות
איך אתן מנקות את הריפוד
ומה תדירות הניקוי

• הוסף לסימניות
תלכי לכל חנות רהיטים שמכבדת את עצמם יש להם מלא תמונות של זה. את יכולהגם לקבל השראה מפינסרט תרשמי מיטות מרופדות לילדים הרבה הצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה