מיטה נפתחת לחדר קטן

• הוסף לסימניות
יש לי חדר קטן שסגרנו בקצה הסלון, ישנים בו שני בחורים, הוא כל כך קטן שבלילה אין שם מרצפת פנויה... יש שם מיטת הייריזר כפולה שכל אחת ברוחב 80 ס"מ, בקיר מקביל למיטה יש עמודון ספרים. המיטה סיימה את תפקידה בעולם וחשבתי לקנות מיטה שמתאימה יותר לנתונים. האם מיטה של 70 ס"מ מתאימה לבוגרים? חשבתי גם על מיטת קומותיים אבל בקיר הצר של החדר יש חלון עם כנפיים לתוך החדר והמיטה העליונה בקומותיים תקבע את הכנף הנפתחת, בתקווה שהובנתי. שווה לי להשקיע במיטה של נגר שתתאים למקום,הבעיה שאני לא יודעת מה להזמין.
יש למישהו פיתרון?

• הוסף לסימניות
קשה לי להאמין שבחור יקפוץ למיטה העליונה במיטת קומותיים.
או שיעדיף להירדם על הרצפה או שעד שיעלה כבר ירצה להישאר שם... ח"ו
מה שכן, צריך מידות מיוחדות לשטח הנתון.
אולי להזיז את העמודון לצד הצר?
אין לי מידות של השטח אז קשה קצת לייעץ.
לגבי רוחב מיטה 70 זה יחסית צר. אם הם רזים אולי כן יעבוד.

• הוסף לסימניות
שרטוט די פרימיטבי, אבל אולי בזכותו אוכל להיעזר בכן,
שרטוט חדר.jpg

• הוסף לסימניות
מנסיון, מיטה של 70 ס"מ לא מתאימה לבוגרים, וזה צר מידי, לדעתי..

• הוסף לסימניות
אין לי מידות של החדר אבל אולי-לשים את המיטה לרוחב הקיר של החלון ואת העמודוני ספרים לחלק לשני צידי המיטה ומעליו
תציני מידות אוכל לעזור לך יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה