נכתב ע"י שוירץ;1360681:יש מיטות גלריה די נמוכות ובטיחותיות שמכילות מתחתן עוד 3 מיטות
לי יש אחת כזו שהזמנתי במשכל (אני חושבת שזה נקרא יקר)
אבל נראה לי שאפשר להשיג בעוד מקומות
זה יותר יפה ומענין ממיטת קומותיים ולא תופס מקום מיותר
(כלומר תופס מקום שממילא היה נתפס כשהמיטה היתה נפתחת)
לא אכפת לי להעלות תמונה אם תרצי.
נכתב ע"י שוירץ;1360681:יש מיטות גלריה די נמוכות ובטיחותיות שמכילות מתחתן עוד 3 מיטות
לי יש אחת כזו שהזמנתי במשכל (אני חושבת שזה נקרא יקר)
אבל נראה לי שאפשר להשיג בעוד מקומות
זה יותר יפה ומענין ממיטת קומותיים ולא תופס מקום מיותר
(כלומר תופס מקום שממילא היה נתפס כשהמיטה היתה נפתחת)
לא אכפת לי להעלות תמונה אם תרצי.
עשיתי אצל נגר. המיטה העליונה קצת יותר גבוהה מהסטנדרט. אבל בסדר. (יש גם מגן מיטה).נכתב ע"י chyz;1360673:נכנסת בסדר, אבל לא ראיתי הצעות למיטות כאלה. איפה קנית?
זה מספיק נח לילדים יותר גדולים (גיל 11)?
המיטה העליונה גבוהה מאד?
נכתב ע"י שוירץ;1360880:או קי
למיטה הגבוהה שבצד ימין קוראים גלריה
מתחת בצורת ריש עומדת המיטה התחתונה שמכילה 3 מיטות
השלישית היא גם ארגז מצעים מתחת למזרון (לא גדול)
כאשר מגיעים אורחים אני לוקחת את המיטה שמכילה 3 מיטות
ומוזיזה אותה מול הגלריה כעת המיטות יעמדו משמאל לחדר ולא בצורת ריש.
כשאפתח את המיטות המיטה התחתונה (עם הארגז) תכנס מתחת לגלריה
כעת מובן?
אין אפשרות להעמיד את כל השלישיה מתחת לגלריה כמו קומותיים מכיון שהרווח נמוך מדי
אם תרצי עוד משהו אני כאן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים