מיטה של 4

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מאד רציתי מיטת רכבת
בזמנו שאלתי באשכול הזה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=146556
ראיתי שזה לא בתקציב שלי, אז חיפשתי ביד 2
ובסיעתא דשמיא מצאתי בדיוק את מה שחיפשתי!
במחיר 2,800 ש"ח
(תפתחו את הקישור ותראו את ההשגחה הפרטית :))

קבצים מצורפים

• IMG_5204.png
    KB 967.3 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
איילה! איזה כיף!

• הוסף לסימניות
ל"קומפורט" יש מיטות מרובעות.
לברור הסניף הקרוב:03-6311221

אני לא מצליחה להעלות תמונות
אם את רוצה
פני באישי.

• הוסף לסימניות
ראיתי עכשיו ביד2 מיטה מרובעת באיכות טובה ב1000 שקל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1361819:
ראיתי עכשיו ביד2 מיטה מרובעת באיכות טובה ב1000 שקל.

עברתי עכשיו אחד אחד ולא ראיתי מיטת רביעיה
תוכלי לשלוח לי קישור?
תודה

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש לפי המילים האלו. בתמונה זה נראה נפרד:

מיטת קומותיים מסנדוויץ כפול בהזמנה אישית מנגר פרטי. מאד פרקטית וחזקה. נפתחת לעוד שתיי מיטות.סך הכל 4 מיטות. ללא מזרונים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה