דרוש מידע מיטה תינוק מחוברת למיטת הורים פלוסים ומינוסים

• הוסף לסימניות
אני קניתי כזו, ממש מרוצה, כבר בשימוש אצל 2 ילדים. איכות חיים ובטיחותי הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני מאוד ממליצה
לדעתי סגירה של דופן רביעית בקלות ובשקט חשובה מאוד
לזמנים שהתינוק ישן והאמא לא במיטה

• הוסף לסימניות
יש משהוא מעונין למכור ביד 2 מיטה כזאת.

• הוסף לסימניות
אני קניתי כזו, ממש מרוצה, כבר בשימוש אצל 2 ילדים. איכות חיים ובטיחותי הרבה יותר.
אפשר לחבר את הדופן הרביעית כשזה מחובר למיטת הורים?
אפשר לעשות זאת כשהילד ישן שם בלי שיתעורר?

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה מיועד עד לגיל שהתינוק לומד היטב להתהפך או למשוך את עצמו על הגחון, כי אז זה מסוכן כי הוא יכול להגיע למיטת ההורים בעצמו

• הוסף לסימניות
יש גמחים שמשאילים אולי את המתחברת? כמו שיש גמחים לעריסות רגילות?

• הוסף לסימניות
אפשר לחבר את הדופן הרביעית כשזה מחובר למיטת הורים?
אפשר לעשות זאת כשהילד ישן שם בלי שיתעורר?
אני אישית לא חיברתי את זה למיטה אלא זה נמצא בין המיטה לקיר בלחץ ככה שהעריסה לא זזה. אני חושבת שאפשר לחבר את הדופן הרביעית תוך כדי שהילד ישן, אם עושים את זה בשקט... זה לחבר את הדופן עם ברגים, אבל אם זה מחובר למיטת הורים אז צריך להוציא את החיבור ואז אפשר להוסיף את הדופן.

• הוסף לסימניות
אני ממליצה!
אחד הדברים (במיוחד למניקות)
תמיד הילדים ישני איתי עד....
אחד ההמצאות הגאונות שבפשטות
אני קניתי בביבילנד ב550 כולל מזרן
אבל יחסית הגודל הקטן (לי זה מעולה!)

• הוסף לסימניות
מה ההבדלים בין המיטה של ספורט ליין למיטה מעץ?
איזה אחת שימושית יותר זמן?
מה היתרונות וחסרונות שלהם אחת מול השניה?

• הוסף לסימניות
משהי מכירה מיטה מתחברת ברוחב עד 40 ס”מ מקסימום?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה