אייפון מקשים
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
נולבן על צהוב לא קריא בכלל
תרגום עברי...?צבע גרדיאנט
מעבר צבעיםתרגום עברי...?
ובסלוגן לשנות לצבע יותר כהה
צהוב לא קריא
צבע גרדיאנט ללוגולשנות את הצבע של הלוגו כולו כולל השורה התחתונה? או צבע נפרד לתחתית?
אם את צריכה כיוון עשיתי דוגמא סתם דגדג לי באצבעות לנסותלשנות את הצבע של הלוגו כולו כולל השורה התחתונה? או צבע נפרד לתחתית?
יותר מאשמחאם את צריכה כיוון עשיתי דוגמא סתם דגדג לי באצבעות לנסות![]()
הגאונות שבפשטות!
רק הגדלתי את המילים שהם יתפרשו יותר על כל המלבן לא משו רציניסתם סקרנות--אני רואה ששחקת קצת עם השורה של הסלוגן...משהו קריטי שעדיף שאעשה גם?
ובכללי, כאמור, זה לוגו שמשמש לתכנית בית ספרית ואני מניחה שהרכזת תרצה להציג אותו בצורה 'פומפוזית'
ככה, עם הרקע הלבן, זה קצת יבש, אני טועה? מה אפשר לעשות כדי להציג אותו מושך יותר...?
טוייב, לא ממש לתחומי...רק הגדלתי את המילים שהם יתפרשו יותר על כל המלבן לא משו רציני
תלוי מה הצורך את יכולה לעשות לו הדמיה עולה לי בראש נגיד לשים אותו על במה עם תאורה
משהו בסגנון..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים