אבל מה את עושה שאת רוצה לארח זוגות בחדר ילדים? מיטות נוער הם נוחות נוראית למובגריםנכתב ע"י אפרתה;1058410:לדעתי אין מה להשוות מיטה מעץ למיטת היירייזר. מיטת עץ היא רהיט יפהפה, היא לא כזו גדולה ואימתנית כמו הייריזר. את האמת- לא שמעתי מישהו שהיירייזר החזיק אצלו 12 ילדים בלי להישבר, עץ- מחזיק שנים ארוכות. אם שומרים- הוא גם לא מתקלף (אני בעד עץ טבעי- בעיקר במקומות המועדים לקילוף ואז לא רואים שום דבר).
נכתב ע"י סתם;1058429:אבל מה את עושה שאת רוצה לארח זוגות בחדר ילדים? מיטות נוער הם נוחות נוראית למובגרים
נכתב ע"י נתנאלה;1058438:אם ההסתכלות היא גם על מבוגרים, אז אולי כדאי דוקא מיטה מעץ ולשלב בה מזרן כרצונך. מנסיון שלי מיטות היירייזר, גם כשהיו קורצות מאד בתחילה, ואף ממשיכות להראות טוב, מכל מקום הן מאבדות מהנוחות של המזרן משמעותית ולאחר שנים ספורות על כף יד אחת, כבר לא נוח למבוגר מפונק לשכב עליהן.
כך היה אצלי, בכל אופן, מנסיון של שתי מיטות היירייזר שונות, מחברות שונות שנקראות מצוינות, ואחת מהן קניתי כי היא "הכי הכי".
הילדים בהחלט נהנים מהן
נכתב ע"י chavi9;1058386:זה מאוד אינדוידואלי, תלוי המידות החדר, תלוי אם יש לך ילדים נוספים ועוד.
לי יש מיטת מעבר לילדה בת שלוש, ואני מאוד מרוצה. קניתי את המיטה הכי פשוטה, היא חמודה אבל לא מספיק מסיבית (לא מבחינת בטיחות ונוחות אלא מבחינת האיכות - לא יודעת כמה היא תצליח 'לסחוב' עד שהיא תתפרק... בכל מקרה אפשר לחבר ולתקן). בינתיים היא משרתת אותי מצוין.
נכתב ע"י אפרתה;1058410:לדעתי אין מה להשוות מיטה מעץ למיטת היירייזר. מיטת עץ היא רהיט יפהפה, היא לא כזו גדולה ואימתנית כמו הייריזר. את האמת- לא שמעתי מישהו שהיירייזר החזיק אצלו 12 ילדים בלי להישבר, עץ- מחזיק שנים ארוכות. אם שומרים- הוא גם לא מתקלף (אני בעד עץ טבעי- בעיקר במקומות המועדים לקילוף ואז לא רואים שום דבר).
נכתב ע"י סתם;1058812:יש מיטות רפאל מאד טובות
או ר.א. וכד'
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים