מיטות מעבר או מיטות תינוק?

• הוסף לסימניות
מה אתם ממליצים לגיל 3 ?לקנות מיטות מעבר או מיטות ילדים/נוער?והמלצה למקום שאפשר לקנות שם איכותי ולא יקר באזור בני ברק והמרכז?
מה עם איקאה?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
לדעתי, מיטת מעבר זה חבל על הכסף.
מיטת נוער תופסת לא הרבה יותר מקום, וגם תוכל בעתיד לגדול עם הילד.
מיטות של איקאה לא מספיק חזקות לבית החרדי הממוצע.
עדיף לקנות את ההיי-ריזרים, יש היום דגמים ממש יפים.
ושוב, הכל לדעתי.
אחותי קנתה לאחרונה מיטה כזו במכירה ביתית בבני ברק, והיא מרוצה. וגם אנו עומדים בקרוב לקנות, כנראה מיטת היי-רייזר לחדר ילדים.

• הוסף לסימניות
מה העדיפות שלהם ע״פ מיטות מעץ?

• הוסף לסימניות
יש לנו מיטת נוער מעץ, מקבל דפיקות ושריטות, ובמקומות מסוימים הצבע דהה עם הזמן

• הוסף לסימניות
זה מאוד אינדוידואלי, תלוי המידות החדר, תלוי אם יש לך ילדים נוספים ועוד.

לי יש מיטת מעבר לילדה בת שלוש, ואני מאוד מרוצה. קניתי את המיטה הכי פשוטה, היא חמודה אבל לא מספיק מסיבית (לא מבחינת בטיחות ונוחות אלא מבחינת האיכות - לא יודעת כמה היא תצליח 'לסחוב' עד שהיא תתפרק... בכל מקרה אפשר לחבר ולתקן). בינתיים היא משרתת אותי מצוין.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין מה להשוות מיטה מעץ למיטת היירייזר. מיטת עץ היא רהיט יפהפה, היא לא כזו גדולה ואימתנית כמו הייריזר. את האמת- לא שמעתי מישהו שהיירייזר החזיק אצלו 12 ילדים בלי להישבר, עץ- מחזיק שנים ארוכות. אם שומרים- הוא גם לא מתקלף (אני בעד עץ טבעי- בעיקר במקומות המועדים לקילוף ואז לא רואים שום דבר).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1058410:
לדעתי אין מה להשוות מיטה מעץ למיטת היירייזר. מיטת עץ היא רהיט יפהפה, היא לא כזו גדולה ואימתנית כמו הייריזר. את האמת- לא שמעתי מישהו שהיירייזר החזיק אצלו 12 ילדים בלי להישבר, עץ- מחזיק שנים ארוכות. אם שומרים- הוא גם לא מתקלף (אני בעד עץ טבעי- בעיקר במקומות המועדים לקילוף ואז לא רואים שום דבר).
אבל מה את עושה שאת רוצה לארח זוגות בחדר ילדים? מיטות נוער הם נוחות נוראית למובגרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1058429:
אבל מה את עושה שאת רוצה לארח זוגות בחדר ילדים? מיטות נוער הם נוחות נוראית למובגרים

אם ההסתכלות היא גם על מבוגרים, אז אולי כדאי דוקא מיטה מעץ ולשלב בה מזרן כרצונך. מנסיון שלי מיטות היירייזר, גם כשהיו קורצות מאד בתחילה, ואף ממשיכות להראות טוב, מכל מקום הן מאבדות מהנוחות של המזרן משמעותית ולאחר שנים ספורות על כף יד אחת, כבר לא נוח למבוגר מפונק לשכב עליהן.
כך היה אצלי, בכל אופן, מנסיון של שתי מיטות היירייזר שונות, מחברות שונות שנקראות מצוינות, ואחת מהן קניתי כי היא "הכי הכי".
הילדים בהחלט נהנים מהן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;1058438:
אם ההסתכלות היא גם על מבוגרים, אז אולי כדאי דוקא מיטה מעץ ולשלב בה מזרן כרצונך. מנסיון שלי מיטות היירייזר, גם כשהיו קורצות מאד בתחילה, ואף ממשיכות להראות טוב, מכל מקום הן מאבדות מהנוחות של המזרן משמעותית ולאחר שנים ספורות על כף יד אחת, כבר לא נוח למבוגר מפונק לשכב עליהן.
כך היה אצלי, בכל אופן, מנסיון של שתי מיטות היירייזר שונות, מחברות שונות שנקראות מצוינות, ואחת מהן קניתי כי היא "הכי הכי".
הילדים בהחלט נהנים מהן

את מדברת על היירייזר עם מזרנים קבועים או נשלפים?
הבעיות שציינת אופייניות למיטות שמזרניהן קבועים. בהיירייזר בעלת מזרנים נשלפים (ולא דקיקים) הנוחות נשמרת.

• הוסף לסימניות
אני קניתי מיטת מעבר מכיון שגרתי בשכירות ולא היה שווה לי להשקיע את המחיר במיטה שיתכן ותחבט במעברים

קניתי פשוטה בבאזר שטראוס ב-400 ש"ח
בנתיים שנה וחצי ומחזיה יופי
נחמדה
קומפקטית

ומהסיבות שהיו לי זה היה פתרון מעולה

כך שמאוד משנה מיקום במשפחה, מחיר וכל מיני נתונים סביבתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;1058386:
זה מאוד אינדוידואלי, תלוי המידות החדר, תלוי אם יש לך ילדים נוספים ועוד.

לי יש מיטת מעבר לילדה בת שלוש, ואני מאוד מרוצה. קניתי את המיטה הכי פשוטה, היא חמודה אבל לא מספיק מסיבית (לא מבחינת בטיחות ונוחות אלא מבחינת האיכות - לא יודעת כמה היא תצליח 'לסחוב' עד שהיא תתפרק... בכל מקרה אפשר לחבר ולתקן). בינתיים היא משרתת אותי מצוין.

איפה קנית אותה? אפשר תמונה?
וכן יש לי עוד ילדים ב"ה השאלה אם לקטנטנים כאלה מתאים היי רייזר ? נראה לי "מבוגר" מידי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1058410:

גם אני מעדפיה עץ ע"פ הייריזר . השאלה אם מעבר או עץ? וגם איפה אפשר לקנות מיטות טובות חזקות יפות ולא במיוחד יקרות בב"ב וסביבתה?

• הוסף לסימניות
מלכתחילה אם יש מקום בחדר ולא מתכננים מעבר דירה וכו'
ברור לי שעדיף מיטת נוער רגילה מעץ או מברזל משולשת או כפולה העיקר רגילה
הקטע של המעבר הוא זמני ונחמד אבל בזבוז כסף (כן גם 200 ש"ח שוים משהו) אח"כ במילא תצטרכי לעבור למיטה רגילה
אני קניתי מיטת מעבר מעץ בדוקטור בייבי והייתי מאד מרוצה מהטיב ומקלות ההרכבה

(אבל עשיתי זאת פשוט מחוסר ברירה ומקום לפני שמצאנו דירה גדולה כשהברירה היחידה היתה מזרן על הרצפה)

• הוסף לסימניות
לדעתי אם יש מקום בבית מיטת מעבר היא לא בזבוז
בדרך כלל ילדים עד גיל 8-9 [תלוי בגובה]
יכולים לישון במיטת מעבר
היא תופסת פחות מקום
הגובה מתאים לילדים קטנים
בקיצור מצויינת לגיל הרך

בנוגע למיטת היי רייזיר עם מזרונים נשלפים
יש חברות מצוינות
יותר קל להזיז אותה ממיטת עץ
מיטת עץ היא כבדה
והאיכותיות הם רק מעץ בוק
שהם יקרות מאוד
ובדרך כלל רוב החניות לא מוכרות את זה
רק במטה העליונה אפשר לשים מזרן גבוה
והמזרונים הדקים לא נוחים למבוגרים [גם לא למפונקים]

המיטות עם הפורמייקה גם כבדות מאוד
והפורמייקה בדרך כלל נשברת

• הוסף לסימניות
המעלה היחידה במיטות פורמייקה
שמראה המיטה משתלב יפה עם הארון

• הוסף לסימניות
מיטות רפאל ברזל בחוזק,
ובהחלט מבוגר יכול לישון בהם ואפילו די נח.
החיסרון שלהם זה העיצוב המיושן:(
חיסרון נוסף בהייריזר זה הפתיחה וההרמה כל יום, לא נח ולא בטיחותי מספיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1058812:
יש מיטות רפאל מאד טובות
או ר.א. וכד'

איפה קונים אותם? ומה הקיצור דרך של ר.א?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה