מיטות מעבר או מיטות תינוק?

• הוסף לסימניות
בקיצור לילדים עדיף מיטות מעץ אבל אם בונים על החדר הזה כחדר אורחים עדיף היי רייזר?
מה שבטוח מעדיפה להתחשב בילדים שלי מאשר באורחים שבאים מידי פעם

• הוסף לסימניות
אני בררתי הרבה לפני שקניתי והלכתי על משכל- הן חזקות וטובות והמזרנים שלהם ממש נוחים. בהחלט נוח גם למתבגרים לדעתי.
היתרון הגדול של עץ לילדים שאפשר לפתוח מיטה לא עד הסוף כדי לחסוך במקום. כשהם קטנים זה משמעותי מאוד. ההירייזר בולדוזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1058892:
אני בררתי הרבה לפני שקניתי והלכתי על משכל- הן חזקות וטובות והמזרנים שלהם ממש נוחים. בהחלט נוח גם למתבגרים לדעתי.
היתרון הגדול של עץ לילדים שאפשר לפתוח מיטה לא עד הסוף כדי לחסוך במקום. כשהם קטנים זה משמעותי מאוד. ההירייזר בולדוזר.

איפה קנית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1058892:
אני קניתי גם משכל לפני 10 שנים, וזה באמת חזק מאוד, אם זה שרד את כל הקפיצות והמשחקים...
לקחתי עץ טבעי (לא צבוע) כך שפילו אם יש קצת דפיקות פה ושם, ממש לא רואים אותם וזה נראה במצב מצוין.
בקשר לנוחות, זה בהחלט נוח, אבל לא למתבגרים, (אגב, י-ק-ר - הכי יקר בשוק נראה לי)
אבל מה? כשאת קונה מיטה לילד בן 3 את חושבת על מתבגרים? במיטה יש בסה"כ 3 מיטות, יעברו כמה שנים הילד יגדל, ויתווספו לו בעז"ה עוד אחים שימלאו את שאר המיטות ותצטרכי עוד מיטה, ואז תחשבי על נוחות למתבגרים.
כך בכל אופן אני עשיתי, הייתי צריכה עכשיו עוד מיטה מאחר שחדר הילדים התמלא ברוך ה', אז קניתי היי רייזר והעברתי לשם את הגדולים.

• הוסף לסימניות
כשבאים גיסים בחורים זה בהחלט נוח להם כמדומתני, מה גם שעל העליונה והאמצעית יש מקום לעבה יותר. התחתונה באמת צרה ונמוכה אבל השתיים העליונות בהחלט מתאימות.
מעלה נוספת שיש במשכל היא שאפשר בהמשך להוסיף מיטת קומתיים מעל הקיימות- בדגמים מסוימים וזו מעלה גדולה לדעתי. אם קונים את המיטות סטנדרט שלהם שהן בהחלט יפות מאוד לטעמי- אפשר לצאת במחיר סביר בהחלט. אני בזמנו שילמתי 3,500 בערך, כולל הכל למיטה משולשת עם מזרנים וארגז. (קחו מגרות נשלפות ולא ארגז מתחת למזרן). אגב, תוספת צבעים וכדומה- ללא תשלום, הרכבה ופרוק נוחים מאוד מאוד. מנסיון של מעבר דירה. קניתי בחסדי שמואל, אבל אפשר לברר אצלם במפעל על החנויות המורשות- לראות את הדגמים בחנות קרובה ואז לברר אם יש יותר זול ולהזמין דרך הקטלוג. יתכן שיש להם אתר, אין לי מושג בקשר לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1058901:
אני בזמנו, לפני 10 שנים, קניתי ב'חסדי שמואל', היה להם חנות נפרדת לחדרי ילדים, לא יודעת אם עדיין קיים...
מה שכן, אני יודעת על חנות שמוכרת היום את מוצרי משכל, "עולם המזרונים"
קישור לאתר שלהם: http://www.עולםהמזרונים.co.il/סניפים/

• הוסף לסימניות
ממליצה על מיטה מעץ. אין מה להשוות לרהיט ברזל.
חסרון מאד בולט מבחינתי של הייריזר זה שילד לא יכול להרים ולהוריד את המיטה השלישית שניתנת להגבהה. להרים זה מסוכן הן קופצות למעלה בחדות ולהוריד זה פשוט קשה, גם למבוגר זה מאמץ.
אם בכל אופן החלטת לע הייריזר קחי רק עם מזרונים נשלפים שניתן לכבס את הציפוי.
אנחנו הזמנו מיטה מעץ של רהיטי הנגר, מסיבי ויקררר, הוספנו תוספת לרוחב כל מיטה 80 ס"מ כדי שגם מתבגרים יהיה להם נח, וכל 3 המזרנים בעובי 10 ס"מ מזרנים מעולים וממש נוחים. בנוסף יש מגרות למטה למצעים.

• הוסף לסימניות
מיטות משכל באות ברוחב 90. רק התחתונה היא צרה יותר. גם המזרנים דיי עבים.

• הוסף לסימניות
מזרונים של 10 ס"מ אמורים להיות נוחים רק לילדים,
אני עשיתי מזרונים של הספוג הכחול, הם הכי מומלצים, 14 ס"מ.
זה יותר נח לי מהמיטה בחדר השינה...
היירייזר יש מיטות של קחטן, שילוב עץ, יפות ומעולות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה