למסירה מיטות נוער.

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למסירה 2 מיטות נוער ללא מזרנים לבנות עם פס דק בצבע ורוד, אחד במיידי והשנייה בחודשים הקרובים, נראות טוב אבל לאחת התקלפה הפורמייקה מקדימה. (כשהיה לי חלום לשפץ אותם רציתי להחליף פורמייקה ולצבוע את הפס הוורוד בצבע של החדר)
ביתר עילית.

קבצים מצורפים

• 20180702_170108.jpg
    20180702_170108.jpg
    KB 268.2 · צפיות: 223
  • 20180702_170116.jpg
    20180702_170116.jpg
    KB 895.9 · צפיות: 215
  • הוסף לסימניות
צהריים טובים.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למיטה שנפתחת ל2? לא?
היכן זה נמצא?
יש לי משהוא שזקוק לזה.

• הוסף לסימניות
אם את מוסרת את השניה בחודשיים הקרובים, אשמח.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת למיטה שנפתחת ל2? לא?
היכן זה נמצא?
יש לי משהוא שזקוק לזה.
כן, וגם יש שם מגירה,
בביתר עילית.

עריכה: עכשיו אני קוראת את השאלה שוב, לא. יש שם מיטה נפתחת ומגירה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מוסרת מיטה אחת וללא מזרנים. יש דורש?

• הוסף לסימניות
הי,
עכשיו אני מעיפה את שתיהם סוף סוף.
זה עומד לי באמצע הבית אז אני יחזיק מעמד מקסימום 24 שעות.

מי רוצה?

@אסתי ליברמן מה איתך? רלוונטי?

• הוסף לסימניות
כבר לא, תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה