אנחנו קנינו ממש עכשיו משולשת היריזר של מנדלבוים - איכות ברמה מעל כל המוכרים,
ומרוצים עד הגג. המזרונים באיכות מטורפת, של מותג ידוע -
נח הרבה יותר, איכותי בלי השוואה(מחזיק מידי הרבה שנים שנמאס), מזרונים מותאמים בול (שלא כמו בחברות אחרות)
אין חריקות, בניית הברזלים מותאמת לביטחון הילדים. בקיצור...מושלם!
ממליצה מאד! במיוחד שיוצא כמעט אותו מחיר- זה קבוע בלי תוספות כאלה וכאלה כמו בקומפורט ודומיו.
כולנו קונים אצלו כבר שנים והמיטות נשארות....... נמאס! זה החיסרון- שא"א לזרוק! הם חיים וקיימים.
0533138188 ספק אמין וזול, שירות יוצא דופן- מוכר אצלינו שנים
RRL זה נראה שקוף מידי...אחרי כל מה שכתבנו בחרת קומפורט?
בבקשה תבחרי בטוב, בחזק, במיטה שיהיה לך שקט ממנה שנים... תבחרי מנדלבוים!
ההבדל במחיר הוא קטן אם בכלל, וההבדל באיכות שמים וארץ.
אני באמת לא מרויחה אחוזים, לטובתך בלבד.
הצחקת אותי רציני................RRL ונקודות
אתן בטוחות שכולם פה כל כך טיפשים? נו מילא.
אבל למה כל כך שקוף?
לא יכלתם לתכנן את זה טוב יותר?
השטויות האלה הורסות את כל האמון בפורום!
בס"דהמחירון יקר יותר ממספר חנויות שבררתי שם מחירים...
בכל אופן קניתי לבסוף מנדלבוים.
החיסרון היחיד לדעתי-שאין לו בחירה בעיצובים.
חסר לי קצת התחדשות...
אבל זה לא חשוב יותר מנוחות וחוזק!
מאד מרוצים!! קנינו לפני כשנה וממש נהניםמתענינת גם לגבי מיטות של מנדלבוים
אשמח לשמוע מבעלי ניסיון האם מרוצים?
איפה אני רואה קטלוג של מיטות כאלה?מאד מרוצים!! קנינו לפני כשנה וממש נהנים
של איזה חברה?לי יש חצי שנה את המיטה הזו
@גלי גל של מי המיטה הזו?לי יש חצי שנה את המיטה הזו , לא נתקלתי בחריקות ,
משתמשת בעיקר בעליונה ומידי פעם גם באחרות
צפה בקובץ המצורף 918083
איםה קנית את המיטה? היא לא מופיעה בקטלוג שלהם.של קומפורט .
בררתי והם כבר לא מוכרים את המיטות האלוקניתי מול קומפורט ישירות המייל שלהם
c63112211אסור לכתוב כתובת מייל
יש שם בחורה בשם חני ממש נחמדה שנתנה לי שרות מצוין.
ממתי הקטלוג שיש לך ?זה מיטה שממש יצאה לאור באותו חודש שרכשתי, מדובר על לפני שנה וחצי.
עלתה בסביבות 3200+ ,ללא שדרוגים .
אני אישית לקחתי ללא הגב מאחורה מכיוון שלא יכלו לשנות לי את הצבעים של המלבנים ולא התאים לי לחדר .
לא ממש הבנתי,מעניין. אמרו לך למה הפסיקו ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים