דרוש מידע מיטות רוחב 70 או 80?

• הוסף לסימניות
ההבדל במחיר לא גדול...
ההתלבטות אם להכניס 4 מיטות של 70 או 3 של 80.
לטווח הארוך כשיהיו גדולים, האם זה יהיה נוח?

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון. תודה!

• הוסף לסימניות
80 עדיף

בכל מקרה, רק המיטה הראשונה תהיה תמיד 80
את הנפתחות את מחליטה -לא חייבים לפתוח עד הסוף, וכשגדלים או יש צורך זה טוב שיש אופציה לרחב
(לקטנים אני פותחת תמיד 70 מראה יותר מסודר ויותר קל לסגור בבקר שהקצה נשאר בפנים)
אפשר לפי זה 4 של 80)

• הוסף לסימניות
בחדר ילדים
70 מספיק ברווח

• הוסף לסימניות
ולבחורי ישיבה ובנות סמינר זה מספיק?
אני ישנתי על 70 עד החתונה
היה בסדר

אבל זה בהחלט רעיון לעשות 80 ואם לא פותחים את כל ה-4 אפשר לפתוח עד הסוף
ואם כן- פותחים רק 70

• הוסף לסימניות
לדעתי כמו שרשמו לך עדיף 80, ואת פותחת כרצונך אבל לטווח ארוך של בחורים ואירוח זה יותר נחמד
גם אני עד החתונה [21+] ישנתי על 70 והיה בסדר...

• הוסף לסימניות
רק 80
להורים שלי יש 70 וזה סיוט לישון על זה.
לילדים קטנים זה בסדר, אבל לטווח ארוך חבל להשקיע על מיטה צרה כל כך, לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה