דרוש מידע מיטת היי ריזר או מיטת חבר?

• הוסף לסימניות
היי
אנחנו בעזרת ה' רוצים לקנות מיטה לחדר ילדים.
מתלבטים בין מיטת היי רייזר למיטה רגילה (מיטת חבר).
אשמח לדעת אם יש שוני בנוחות, או האם מיטת היי רייזר נהרסת מהר יותר (ככה אמרו לי)
הסיבה שבכלל חשבו על היי ריזר בגלל שאנחנו בעזרת ה' רוצים לארח בשבתות, וחשבתי שלזוגות זה יותר נוח.
אם יש למישהו איך לכוון אותי, אשמח לשמוע
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בד"כ מה שקוראים לזה "מיטת חבר" המיטה הנפתחת היא עם מזרן דפוק ודק... ממש לא נח לילדים וברור שלא למבוגרים
עוד חיסרון זה שהאורך של המיטה מבזבז עוד כ20 ס"מ בחדר על הצדדים של המיטה...

לארוח בהחלט נח יותר הי רייזר שאפשר להרים לגובה
ואפשר גם עם מזרנים טובים ואיכותיים

• הוסף לסימניות
היי
אנחנו בעזרת ה' רוצים לקנות מיטה לחדר ילדים.
מתלבטים בין מיטת היי רייזר למיטה רגילה (מיטת חבר).
אשמח לדעת אם יש שוני בנוחות, או האם מיטת היי רייזר נהרסת מהר יותר (ככה אמרו לי)
הסיבה שבכלל חשבו על היי ריזר בגלל שאנחנו בעזרת ה' רוצים לארח בשבתות, וחשבתי שלזוגות זה יותר נוח.
אם יש למישהו איך לכוון אותי, אשמח לשמוע
תודה מראש
חד משמעית יותר נוח
הירייזר איכותי לא אמור לההרס
חשוב מזרנים נשלפים ולא ספפה, כי בחדר ילדים יש לכלוך וספפה א"א לכבס.

• הוסף לסימניות
היירייזר נהרס יותר מהר, גם אם לא אמור, הקפיצים נשחקים
החיסרון של היירייזר עם מזרנים נשלפים זה שאין ארגז מצעים.

• הוסף לסימניות
רוצים לארח בשבתות
למבוגרים בהחלט לא נח לישון על מיטת חבר.

ולדעתי גם למתבגרים.
בת ה - 12 שלי ישנה על מיטת חבר.
אני מאוד מתחרטת שלא קניתי לה היירייזר.
הילדים גדלים מהר יותר ממה שחושבים.

• הוסף לסימניות
היירייזר אחרי כמה שנים מתחיל לחרוק בכל תזוזה
יש פתרון לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה